Lifestyle

Kuopion parhaat kirpputorit – 8 paikkaa, joissa teet ihanimmat löydöt

Näissä 8 paikassa teet kaupungin parhaat kierrätys-, kirpputori- ja vintagelöydöt!

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
iStock, Komero Secondhand & Kalla Secondhand

Kuopiossa on useita laadukkaita secondhand- ja kirpputoriliikkeitä.

Näissä 8 paikassa teet kaupungin parhaat kierrätys-, kirpputori- ja vintagelöydöt!

Kuopio on kaupunki, josta monille tulee ensimmäisenä mieleen kalakukko – mutta yhtä hyvin voisi tulla kirpputorit! Kaupungista löytyy useita kirpputoreja ja secondhand-myymälöitä, joissa voi parhaimmillaan tehdä upeita löytöjä. Listasimme Kuopion parhaat kirpputorit.

Kirpputorit Kuopio: Fiini Vintage

Siististä ja tyylikkäästä secondhand-myymälästä löytyy monipuolinen kattaus vintagevaatteita, -koruja ja -asusteita. Liikkeestä voi löytää täydellisen asukokonaisuuden niin arkeen kuin juhlaan. Tarjolla on myös korjaus- ja mittatilausompelupalveluja.

Osoite: Puijonkatu 37.

Kuopion parhaat kirpputorit: Kalla Secondhand

Lastenvaatteisiin ja -tarvikkeisiin erikoistunut Kalla sijaitsee Kallaveden kupeessa Kauppakeskus Hermannissa. Liike on niittänyt mainetta Kuopion parhaana paikkana ostaa ja myydä lastenvaatteita. Paikan siisteys kerää kehuja.

Osoite: Leväsentie 2.

Kalla Secondhand Kuopio.
Kalla Secondhand on saanut kehuja siisteydestään ja korkealaatuisesta lastenvaatevalikoimastaan. © Kalla Secondhand

Lue myös: Nämä ovat Oulun parhaat kirpputorit! Listasimme 11 paikkaa, joissa teet huikeimmat löydöt

Citypörssi

Citypörssi tunnetaan Kuopion vanhimpana perinteisenä kirpputorina. Sitä kehutaan myös kaupungin vilkkaimmaksi. Kirpputori sijaitsee Kuopion keskustassa Carsonin kiinteistössä ja myy kirpparitavaran lisäksi herkullisia munkkeja.

Osoite: Lapinlinnankatu 21–23.

Kirpputorit Kuopio: Komero

Komero on Tulliportinkadulla sijaitseva laadukkaiden tuotteiden ja merkkivaatteiden secondhand-myymälä. Liikkeeseen valitaan myyntiin korkealaatuisia vaatteita ja asusteita tunnetuilta brändeiltä. Huippumuotia on mahdollista hankkia Komerosta kohtuulliseen hintaan.

Osoite: Haapaniemenkatu 20 H.

Komero Secondhand Kuopio.
Komero Secondhand-myymälässä liputetaan laadukkaiden käytettyjen vaatteiden ja tavaroiden puolesta. © Komero Secondhand

Kirpputorit Kuopio: kierrätysmyymälä Rihma

Kuolinpesiä ja muuta lahjoitustavaraa myyvä Rihma on toiminut Kuopiossa jo vuodesta 2003. Sen valikoimista voi löytää niin huonekaluja, antiikkia, astioita, elektroniikkaa, vaatteita, kodintekstiilejä kuin kaikenlaista muuta kodin esineistöä. Saatavilla on myös kuljetuspalvelu.

Osoite: Puijonkatu 39.

UniQtori (entinen Kirpparilla.fi)

Kuopion suosituimpiin kirppareihin kuuluvan Kirpparilla.fin tilalle aukeaa 8. kesäkuuta 2024 UniQtori, joka jatkaa edeltäjänsä tapaan itsepalvelukirpputorina. Myynnissä on niin vaatteita, kenkiä, asusteita kuin muutakin tavaraa. Uutuutena UniQtorin valikoimassa ovat Keski-Euroopasta tuodut laadukkaat, käytetyt huonekalut ja antiikki.

Osoite: Leväsentie 2.

Lue myös Kotiliesi.fi: Tässä ovat Suomen parhaat kirpputorit – intohimoiset kirppistelijät paljastavat suosikkinsa, joista yksi on todellinen helmi

Kirpputorit Kuopio: Punaisen Ristin kontti, Kuopio

SPR:n monista Suomen kaupungeista tutun kontti-ketjun Kuopion-toimipisteessä on mahdollista tehdä kirpputorilöytöjä laidasta laitaan. Lahjoituksena saatuja vaatteita, asusteita ja kodintavaroita myydään avarissa, siisteissä tiloissa.

Osoite: Leväsentie 2.

Elävä kauppa Kuopio

Elävä-säätiön ylläpitämä kirpputori myy hyväkuntoista lahjoitustavaraa. Kierrätystavaroiden lisäksi myymälästä voi ostaa säätiön toiminnassa valmistettuja tuotteita, kuten koriste-esineitä, koruja ja kortteja. Toimipisteessä sijaitsee myös kahvila Elävä Cafè ja lounasravintola, joissa voi asioida ostosten lomassa.

Osoite: Teollisuuskatu 1.

X