Lifestyle

Nämä ovat Oulun parhaat kirpputorit! Listasimme 11 paikkaa, joissa teet huikeimmat löydöt

Valitsimme 11 kirpparia ja secondhand-myymälää Oulusta, joihin kannattaa suunnata pidemmänkin matkan päästä.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
iStock

Oulun seudulla kirppiskauppa käy vilkkaana.

Valitsimme 11 kirpparia ja secondhand-myymälää Oulusta, joihin kannattaa suunnata pidemmänkin matkan päästä.

Kun haluaa kirpputoriostoksille Oulun seudulla, hyviä vaihtoehtoja on monia. Esittelemme Oulun parhaat kirpputorit ja secondhand-liikkeet, joissa kannattaa piipahtaa. Osa niistä sijaitsee Oulun keskustassa ja osa hieman kauempana, mutta kaikkiin pääsee kätevästi joko julkisilla tai omalla autolla.

Kirpputorit Oulussa: Paljekirppis

Perinteinen itsepalvelukirppis kuuluu Oulun suosituimpiin. Reilun 2000 neliön kokoisessa rakennuksessa on yli 300 vuokrattavaa pöytää ja mahdollisuus ostaa myös uusia tavaroita, kuten kosmetiikkaa ja puhdistus- ja sisustustarvikkeita.

Osoite: Paljetie 12.

Kirpputorit Oulu: Kirpparilla.fi

Oulun keskustassa sijaitseva itsepalvelukirpputori on tunnettu valoisista ja siisteistä tiloistaan. Kaksikerroksisen kirppiksen alakerta on varattu huonekaluille ja yläkerta muulle käytetylle tavaralle.

Osoite: Kirkkokatu 4.

Lue myös: 10 kaupunkia, 10 kirpputoria – listasimme Suomen kiinnostavimmat kirpputorit

Vadelmatarha Oulu

Lastenvaatteisiin- ja tarvikkeisiin erikoistunut kirpputori järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia perheille. Ostoksia helpottaa se, että vaatteet jaettu omille osastoilleen ja eri vaatekoot on ryhmitelty ja kyltitetty selkeästi. Ulkovaatteet, kengät, lelut ja tarvikkeet löytyvät omilta osastoiltaan.

Osoite: Kempeleentie 7B.

Smuk Oulu

Oulun keskustassa kauppakortteli Pekurissa sijaitseva kirpputori on keskittynyt hyväkuntoisiin laatuvaatteisiin. Tarjolla on laaja kattaus niin aikuisten kuin lastenkin vaatteita.

Osoite: Kauppurienkatu 10.

Oulun kirpputorit: Timantti

Oulun Pateniemen keskustassa sijaitseva valoisa kirpputori on aarteenetsijöiden ja kierrättäjien kohtauspaikka. Kirpputorin läheisyydessä on hyvät pysäköintitilat kauempaa saapuville. Kirpputorin yhteydessä toimii kahvila, josta on mahdollista ostaa pientä purtavaa ostosten lomassa.

Osoite: Keskuskatu 5.

Kirpputorit Oulu: Järkikirppis

Oulun parhaimmaksi ja vilkkaimmaksi mainittu itsepalvelukirpputori toimii Oulun Raksilassa market-alueella. Ruuhka-aikoina, kuten lauantaisin, paikka on jopa tungokseen asti täynnä.

Osoite: Tehtaankatu 1.

Lue myös Kotiliesi.fi: Tässä ovat Suomen parhaat kirpputorit – intohimoiset kirppistelijät paljastavat suosikkinsa, joista yksi on todellinen helmi

SPR Kontti Oulu

Suomen Punaisen Ristin perinteinen, monella paikkakunnalla toimiva kirpputori nauttii laajaa suosiota myös Oulussa. Iso valikoima takaa, että jokaiselle löytyy jotakin.

Osoite: Tyrnäväntie 14.

A-kirppis Haukipudas

Oulun seudun uusimpia kirpparitulokkaita edustaa A-kirppis lasten leikkinurkkauksineen. Perinteisen itsepalvelukirppiksen ja sen runsaan tarjonnan lisäksi paikalla sijaitsee myös kahvila, joka on tunnettu tuoreista munkeistaan.

Osoite: Revontie 47, Haukipudas.

Kirpputorit Oulu: DOM second hand ja Vintti

DOM Second Hand Oulu ja Vintti ovat osa Oulun tuomiokirkkoseurakunnan nuorten ja nuorten aikuisten toimintaa. DOM lahjoittaa osuuden hyväntekeväisyyteen, ja vaihtuviin kohteisiin asiakkaat voivat olla itse vaikuttamassa. DOM Vintissä on muun muassa outlet, lainaamo ja yhteisötila. Molemmissa toimipisteissä on myynnissä laaja kattaus käytettyjä vaatteita ja tavaroita.

Osoite: Asemakatu 17 (DOM second hand) ja Asemakatu 6 (DOM Vintti).

Sininen Pysäkki

Oulun keskustassa toimiva kirpputori on keskittynyt kodinirtaimistoon. Myynnissä on niin kirjoja, keräilyesineitä, huonekaluja, astioita, tauluja kuin valaisimiakin, designia ja antiikkia unohtamatta.

Osoite: Saaristonkatu 18-20.

Kirpputorit Oulu: Iisi kirppis

Oulunsalossa sijaitseva kyläkahvila-kirpputori on tunnettu leppoisasta tunnelmastaan. Paikassa on kirppariostosten lisäksi mahdollista nauttia kahvit ja ostaa myymäläpuodista paikallisia käsitöitä ja ekologista kosmetiikkaa.

Osoite: Lummintie 21, Oulunsalo.

X