Havaintoja parisuhteesta

”Eronneina, mutta yhdessä onnellisena”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Luin tekstisi kauniista erosta ja haluan nimettömänä kertoa oman tarinani erosta.

Olin jo tavatessamme yhden lapsen äiti ja uuden mieheni kanssa saimme vielä 2 yhteistä lasta. Yhteinen aikamme oli kaunis ja saimme siitä molemmat paljon kauniita eväitä elämäämme.

Vuosien jälkeen olimme siinä tilanteessa, että rakkaus toisiamme kohtaan oli muuttunut ja kadonnut elämän pyörteisiin. Päätimme erota, asuimme silti noin puoli vuotta päätöksen jälkeen yhdessä.

Järjestelimme elämän muutosta ja valmistelimme lapsia muutokseen. Sovimme lasten suhteen vuoroviikoista. Lapset vaihtoivat kotia sunnuntaisin, pidimme joka sunnuntai perhepalaverin vkon tapahtumista.

Olemme kumpikin toivoneet aina toisillemme kaikkea hyvää ja kaunista. Vietämme yhdessä joulut ja lasten juhlapäivät. Vietämme edelleen vaikka kaikki lapset ovat aikuisia. Näissä hetkissä mukana on eksät ja nyksät. Aikoinaan myös ex anopit ja appiukot, mummut ja papat. Ja sekalainen joukko lapsia ja lapsenlapsia.

Meidän lasten elämässä on paljon rakastavia aikuisia. Näissä hetkissä katselen rakkaudella tätä joukkoa. Mun perhe, sydämen perhe. Tunnen myös valtavaa rakkautta lasteni isää kohtaan.

Rakkaus elettyä elämää kohtaan, sitä että tässä me ollaan edelleen meidän lasten yhteisissä hetkissä, eronneina, mutta onnellisina siitä mitä me ollaan saatu meidän perheenä erosta huolimatta. Meidän elämän kaunein tarina.

Meille ero ei tuonut katkeruutta eikä vihaa. Meille se toi valtavasti rakkautta ja ymmärrystä.”

Lue myös

X