havaintoja parisuhteesta

”Haluaisitko rakastella seuraavalla tauolla?” 

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olet julkaissut viime aikoina ihania tekstejä seksistä. Karita Mattilan mahtava twiitti – ihana naiseus ja ihana Suomi, kun meillä kaikki ovat vapaita tekemään mitä haluavat. Voi mennä baariin, ihastua ja harrastaa nautinnollista seksiä tuntemattoman kanssa.

Tai sitten voi tehdä niin kuin minä, ja toinen palstallesi kirjoittanut, ja nauttia seksistä oman kumppanin kanssa.
Luin tänään lounastauollani tarinan naisesta, joka toteuttaa fantasioitaan 20 vuotta kestäneessä parisuhteessa yhdessä puolisonsa kanssa. Tarina sai sydämeni sykkimään niin, että lähetin viereisessä huoneessa etätöitä tekevälle miehelleni viestin ”Haluaisitko rakastella seuraavalla tauolla?”
Ei mennyt aikaakaan, kun mieheni lopetti työpuhelunsa, tuli hymyillen keittiöön ja kysyi ”mikäs viesti tämä oli?” Katsoimme toisiamme silmiin ja hymyilimme. Kävin laittamassa oman työkoneen Teamsin ”Älä häiritse” -tilaan ja menin makuuhuoneeseen alusvaatteisillani odottamaan miestäni.
Hän tuli luokseni samalla riisuuntuen ja rakastelimme kesken työpäivän.
Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, eikä varmasti viimeinenkään. Tämä on meidän tapamme juhlistaa parisuhdettamme ja nauttia toisistamme.
Jos syystä tai toisesta olen kuusikymppisenä sinkku, toivon voivani tehdä juuri niin kuin Karita Mattila, ja nauttia elämästä. Paino sanalla nauttia.”

Lue myös

X