Havaintoja parisuhteesta

”Jos yhdenkään kerran jään kiinni pettämisestä, mieheni pieksää minut hengiltä”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Kaksi päivää blogissani riehunut mies: ( Jätin kirjoitusvirheet näkyville, koska hän kertoo olevansa korkeakoulutettu.)

”Minä en tiedä millainen perkeleen piipertäjä sinä blogin pitäjä olet, mahdatkohan olla mies ollenkaan. En tiedä mitä helvetin hienoa sinä näet siinä että nainen huoraa selän takana. Ei se miehenkään huoraaminen hienoa ole. Itseasiassa kaikki selän takana puuhastelu on pelkureiden hommaa, mutta kyllä sinun housuissa taitaa olla iso sateenkaarikarvoituksellinen vittu jos sinä ajattelet että huoraaminen on oikein ja varsinkin kun mies suhtautuu siihen kuin kunnon cuckold. Ja miten kehtaat verrata rättipäiden kunniamurhia tavallisen ihmisen reaktioon. Olen aika korkeasti koulutettu ja ystäväpiirini koostuu useista eri ammattikuntien edustajista (miehiä, Suomalaisia normaaleja miehiä) ja joka vitun ikinen mies sanoi toimivansa agressiivisesti jos kyseinen skenario kävisi oman naisen kanssa. Eli sinun kannattaisi poikatyttö käydä mittauttamassa testoarvot ja suosittelisin samaa sille aisankannattaja reppanalle kun ei uskaltanut korottaa ääntä edes huoralle. Hyvää päivän jatkoa saatanan ovimatot.”

Väkivaltaisessa suhteessa elänyt nainen:

”Itsekin sain edellisessä suhteessa kuulla, että jos yhdenkään kerran jään kiinni pettämisestä, mieheni pieksää minut hengiltä. Ja tietenkin kaikki omat reissuni/kavereiden tapaamiset olivat hänen mielestään pettämiskeikkoja. Siksi otin tavaksi ottaa yhteiskuvan kaverini kanssa tai kuvan ihan vain Jyskin kauppareissulta ja lähetin kuvan eksälleni, jotta vältin syyttelyt ja huudot.
Tuollaisista Joukoista eroaminen on vaikeaa. Käytännössä se pitää tehdä salaa ja suunnitella hyvin. Itse varasin asunnon salaa ennenkuin yhteinen talomme oli edes saatu myytyä (oli siis menossa myyntiin) ja esitin eksälleni, että olisimme muuttaneet vielä saman katon alle. Kaikessa hiljaisuudessa myin jäjäpäin omaisuuttani perustellen, että helpompi muuttaa, kun kamaa on vähemmän. Samalla kävin läpi kaikki varastolaatikot ”kesäsiivouksen” muodossa ja järjestelin minun ja eksän tavarat omiin laatikoihin, jotta lähdön hetkellä pystyin vain nopeasti nappaamaan omat laatikot mukaani. Tuosta ajanjaksosta on nyt kulunut kaksi vuotta ja oli elämäni paras päätös lähteä. Silti kahdeksan vuotta väkivaltaisessa suhteessa on jättänyt jälkensä ja edelleen saatan saada itkukohtauksia, jos jokin tilanne tuo muistoja esiin. Jospa jossain vaiheessa aikaa on kulunut niin paljon, etten enää ahdistu muistoista.”
Lukijani esittämä fakta:
”Suomi on yksi Euroopan väkivaltaisimpia maita, kun katsotaan parisuhdeväkivaltaa. On turha sanoa että ei kaikki miehet, kun tämä on nimenomaan miesten ongelma. Se on kulttuurin ongelma ja miesten kasvatuksen ongelma.”
Lukijani mahtava kommentti:
”Vaikka kaikki ei aina johdu lapsuudesta, niin lähdetään siitä liikkeelle, että myös poikalapsille annetaan oikeus tuntea ja itkeä, leikkiä nukeilla ja olla prinsessa, kasvattaa pitkät hiukset ja laittaa kynsilakkaa. Olla herkkä jos on. Opetetaan avoimuutta ja suvaitsevuutta, kaikilla on oikeus rakastaa. Arvokonservatiivisuus jätetään sinne mihin se kuuluukin eli jätteiden käsittelylaitokselle.
Jos ei omata keskustelutaitoja, niin mennään viimeistään lapsen saannin jälkeen sitä terapiaan harjoittelemaan. Eikä öyhötetä, pilkata eikä arvostella lasten kuullen tai muutoinkaan ketään. Kerrotaan lapselle mikä on oikein ja mikä väärin. Halataan, rakastetaan, halataan, otetaan syliin ja halataan vielä lisää. Juodaan kahvia leikkiastioista.”
Bloggarin eli allekirjoittaneen loppusanat:
Pidän arvoliberaalia blogia. Olen huomannut, että niin sanottu perinteinen parisuhde pitää sisällään paljon epäterveitä ja ihmisille haitallisia piirteitä. Yksi niistä on se, että kuvitellaan omistavansa ihminen, hänen tunteensa ja hänen seksuaalisuutensa. Ehdottomaan uskollisuuteen perustuva ajattelutapa johtaa sitten pahimmillaan tässäkin tekstissä oleviin ajatuksiin ja tilanteisiin. Iso osa perhesurmista johtuu mustasukkaisuudesta.
Blogilleni on vielä tarvetta. Jatkan pöyhimistä ja parisuhteiden kirjoittamista terveimmiksi.
X