Havaintoja parisuhteesta

Kosketa mua, niin en ole niin kiukkuinen

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Eihän kukaan oikeasti valita siitä, että sukka on jäänyt yöksi lattialle. Nalkutuksella sanotaan usein jotain ihan muuta kuin nalkutuksen aihe on.

Jos sillä lattialla olisi edellisenä iltana harrastettu mieltä polttavaa seksiä, tai oltu sylikkäin, niin ei sitä sukkaa edes aamulla siinä huomattaisi.

Sitähän ihminen nalkuttaessaan yrittää sanoa. Huomaa minut. Minä olen tässä, ota minusta kiinni ja rakasta ihan helvetisti.

Kiukkuiseksi ja tyytymättömäksi siinä tulee kuka tahansa jos parisuhteessaan jää ilman haluamaansa ja tarvitsemaansa. Sen jälkeen kiukku kohdistetaan johonkin täysin epäolennaiseen, kuten sukkaan lattialla tai siihen että astia on jäänyt pöydälle.

Ei siinäkään harmita pöydälle jäänyt astia, vaan se, että itse ei ole saanut olla siinä pöydällä rakkautta vastaanottamatta.

No voi kai sellaisia kroonisesti naputtavia olla, mutta heidät jätettäköön tekstin ulkopuolelle. Ja muutenkin.

Kun tänäänkin olisi tässä tämä perjantai-ilta. Ympärillä lämmin elokuinen ilta. Siinä sinun kanssa samassa huoneessa sinun rakkausihmisesi. Odottamassa että sinä menet ja huomaat hänet. Sanot kuinka tärkeä hän onkaan. Sanot kuinka kaunis hän onkaan. Silität ensin vähän hiuksista. Suudelma ja no, kyllä sinä tiedät, mitä sinun pitää tehdä tai pitäisi tehdä, joten tee se.

Kuinka lempeä onkaan sen jälkeen viikonloppunne. Koska sitä viettää kaksi huomattua ja kosketettua ihmistä. Ei mitään syytä tiuskia enää toiselle. Ei syytä valittaa yhtään mistään turhasta.

Jos onkin niin, että kosketematon ihminen on kiukkuinen, niin kosketettu on lempeä kuin elokuinen yö.

Siinä hän kehrää sinun edessäsi.

 

Lue myös

X