Havaintoja parisuhteesta

”Leiki minun kanssani rakkautemme loppuun saakka”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Teksti: Susanna Syld

”En minä ole vaatimassa mitään. En rohmuamassa itsekkäästi itselleni vaikka omaa nautintoa haenkin.

En ole kilpailemassa siitä, kuka saa enemmän, useammin tai tasavertaisesti.

En odota sinun osaavan tuottaa täysin sitä mitä toivon. Miten voisitkaan eri ihmisenä?

Olen kutsumassa leikkiin. Sellaiseen leikkiin, jossa on lupa syttyä suureen roihuun ja palaa intohimon tulissa. Tai sellaiseen kytevään hiillokseen, joka heikosti henkienkin juuri ja juuri pysyy yllä.

Olen kutsumassa leikkiin, jossa säännöt on rajoiksi kirjoitettu, jotta tiedämme reunat missä leikimme. Ja jossa rajoja voimme koputella käsi kädessä ihmetellen.

Olen kutsumassa leikkiin, johon sinä vastaat sillä tunteella, millä olet milläkin hetkellä. Tietäen, että olen sitä mitä tahdot, vaikka et leikkiin lähtisikään.

Olen kutsumassa leikkiin, johon tiedän sinun haluavan. Koska haluat olla kanssani vapaasta tahdosta ja kertoisit jos mielesi muuttuu.

Olen kutsumassa leikkiin, mutta opettelemassa myös sitä, ettei tämä ole yhden ihmisen leikkikenttä ja sinun kanssasi saan siitäkin turhautua ja pettyä turvallisesti.

Olen kutsumassa leikkiin, jossa on lupa päätyä loputtomaan euforiaan ilotulituksien jälkitiloissa tai leikkiin, jossa ainoa päämäärä on hitaasti hellien koskettaa pienesti ja pehmeästi.

Olen kutsumassa joka kerta tuntemattomaan ja uuteen leikkiin. Koskaan en kutsuessa tiedä mihin menemme ja mistä itsemme löydämme. Ja se juuri on leikkiä.

Tärkeintä on kutsua.
Olla vapaa vastaamaan.
Ja nauttia.”

X