Havaintoja parisuhteesta

Mä pujotan mun sormet sun hiuksiisi

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Tule tänne sohvalle mun viereen istumaan. Katsotaan yhdessä elokuva. Tule ihan siihen mun viereen. Niin että mä tunnen sun vartalosi lämmön ja ihosi tuoksun.

Tämä ilta on romanttinen elokuva. Elokuva tulee taustalta ja me ollaan se romantiikka.

Eihän sua haittaa jos mä samalla laitan mun sormet sun hiuksiesi sekaan ja kierrän niitä mun sormieni väliin. Siksi mä pyysin sut niin lähelle istumaan, että mun ois helppo koskettaa sua.

Tämä ilta on rakkauden maisema. Maisema ympärillä voi olla mikä tahansa. Me ollaan se rakkaus.

Me voidaan valita sohva. Me voidaan valita järvenranta. Me voidaan valita korkealla sijaitseva näköalapaikka. Me voidaan valita ihan mikä tahansa maisema. Sillä ei ole niin väliä. Me olemme valinneet toisemme.

On se sitten tämä ilta, tämä hetki tai tämä koko elämä. Me olemme valinneet toisemme siihen. Eikö se olekin ihmeellisen kaunista?

Tässä me olemme. Sinä kaunis ihminen siinä mun edessä, sylissä, elämässä. Ehkä sinä olet ollut joskus mun edessä, sylissä ja elämässä. Ehkä sinä olet jossain tulevassa mun edessä, sylissä ja elämässä. Tai juuri tänä iltana. Tässä kauniissa elokuun lohdussa, lämpöisen hämärän turvassa.

Voisin rakastella sinua sanoillani, sormillani tai ihan millä sinä ikinä haluat sinua rakasteltavan. Tällä sohvalla mun sormet sun hiuksissa. Sun huulet mun huulilla.

Katsotaan tämä loppuun. Olkoon loppu elokuvan pituuden tai elämän päässä. Ei sen väliä. Väliä on mun sormilla sun hiuksien seassa ja sun huulilla mun huulilla. Väliä on tällä hetkellä. Katso siinä ihan mun lähellä rakkauselokuva. Taustalla on elokuva.

Me ollaan se rakkaus.

Kiitos että olen saanut rakastaa sinua.

X