Havaintoja parisuhteesta

”Mies siittää ja lapsen huolehtiminen jää äidille” ja muuta käsittämätöntä

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Toisinaan saan viestejä tai kommentteja, jotka ovat omaan elämään täysin vieraita. Tämä seuraava miehen kirjoitus on jotenkin niin kaukana omasta ajatus- ja arvomaailmasta kuin voi vain olla, mutta julkaisen sen tekstiksi, koska kyllä maailmaan mielipiteitä mahtuu.

”Valitettavasti vastaan on tullut äitejä, jotka tekevät lapsia eri isien kanssa, ovat kotona ja elävät Kela-tukien lisäksi isän maksamien elatusmaksujen kanssa (tällä tarkoitan että elatusmaksut eivät mene lapsille tai heidän tarpeisiin, koska ne tarpeet voi muilla konstein hankkia esim. srk:sta yms.).

Myös tarvitsee katsoa evoluution kannaltakin eli miessukupuolisten tai uroksien, miten sen nyt haluaakin ilmaista tyypillistä lajikäyttäytymistä on lisääntyä ja lasten/pentujen hoitaminen jää äidille. Uskoisin tämän ajatuksen perheestä ja sen dynamiikasta juontavan juurensa uskonnoista, jotka ovat halunneet pitää huolen siitä, ettei miehet lisääntyisi kaikkien mahdollisten hedelmällisten naisten kanssa. Ja kun keksittiin ilotytöt ja orgiat, niin siinä vaiheessa keksittiin yksiavioisuus eli mies eli uros ei saa haalia itselleen isoa naiskatrasta eli naaraslaumaa, kun ne ”ei niin kilpailukykyiset” miehet/urokset jäivät nuolemaan näppejään.

Tälleen itse asiaa katselen eri kulmista. Ja vielä lisätäkseni, niin kyllä isät yleensä ovat niitä, jotka eniten kärsivät erotilanteissa kun niitä puidaan huoltajuus- ja elatuskiistoissa ”

X