Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 16.–22.5.

Teksti:
Tessa Malmberg
Kuvat:
MVPhotos

Härkä 20.4.–20.5.

Vaikka tuntisit tarvetta panna vauhtia asioihin, nyt sinun kannattaa olla kärsivällinen ja tunnustella, mitä ympärilläsi tapahtuu. Muiden ihmisten ratkaisut vaikuttavat hankkeittesi onnistumiseen, joten yritä selvittää heidän aikeensa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Ajatuksesi kääntyvät nyt sisäänpäin, ja jokin asia tai suhde, jonka luulit jo jääneen menneisyyteen, voi nousta taas pintaan. Kun uskallat kohdata sen, saatat oivaltaa jotain sellaista, joka auttaa sinua päästämään lopullisesti irti.

Rapu 21.6.–22.7.

Luovuutesi ja intuitiosi ovat nyt huipussaan, ja niitä kannattaa käyttää rohkeasti kaikilla elämän osa-alueilla. Vastaus mieltäsi askarruttaneeseen kysymykseen voi ilmestyä kuin tyhjästä. Kohtaamisissa on sähköä.

Leijona 23.7.–22.8.

Jakso suosii sekä ystävyyssuhteita että romanttista rakkautta. Elämääsi voi nyt myös astua uusi kiehtova ihminen, jonka kanssa yhteinen sävel löytyy heti. Kaikki asiat, joille sydämesi sykkii, onnistuvat nyt yli odotusten. Anna intohimosi ohjata sinua.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Luovuutesi pyrkii voimalla esiin, ja sille kannattaakin tarjota monipuolisesti kanavia purkautua. Olet utelias ja avoin virikkeille ja elämyksille ja ammennat niistä inspiraatiota omaan elämääsi. Olet matkalla kohti jotain uutta.

Vaaka 23.9.–22.10.

Teet inventaariota elämästäsi ja olet valmis rehelliseen itsetutkiskeluun. Uskallat nyt myöntää sekä itsellesi että muille, jos olet tehnyt huonoja päätöksiä tai muuttanut mieltäsi. Sen myötä puhtisi palaa ja osaat ryhtyä toimiin.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Et tyydy mihinkään pintapuoliseen vaan sukellat syvälle asioihin. Ongit selville salaisuuksia, sillä osaat lukea rivien välistä ja aavistat, jos jollakulla ei ole puhtaat jauhot pussissaan. Olet lojaali ystävä ja pelottava vastustaja.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinusta huokuu nyt iloa ja hyväntahtoisuutta. Olet huomaavainen ja jaat anteliaasti tarvittaessa myös aineellista hyvää. Autat ja rohkaiset muita pyytämättä ja osaat huolehtia monipuolisesti myös omasta hyvinvoinnistasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Jos johonkin ihmissuhteeseesi on ilmaantunut jännitteitä, asia kannattaa ottaa nyt esiin. Jakso suosii kaikenlaista vuorovaikutusta, ja osaat suhtautua asioihin avoimesti ja rakentavasti. Olet taitava löytämään toimivia ratkaisuja.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vähemmän on nyt enemmän niin ihmissuhteissasi kuin tekemisissäsikin. Olet tavallista valikoivampi sen suhteen, mihin käytät aikaasi ja energiaasi, ja keille uskoudut aikeistasi ja ajatuksistasi. Se, mihin päätät panostaa, kukoistaa.

Kalat 19.2.–19.3.

Vetovoimasi on nyt suorastaan häkellyttävää, ja se houkuttelee puoleesi monenmoista yrittäjää. Seurastasi ja huomiostasi kilpaillaan, ja meno voi äityä ajoittain hieman kiusalliseksikin. Nauti suosiostasi, mutta puolusta rajojasi.

Oinas 20.3.–19.4.

Tiedät, mitä haluat, mutta sen saaminen ei onnistukaan aivan kitkatta. Eteesi voi tulla odottamattomia esteitä, mikä koettelee pinnaasi. Pidä yllä myönteistä mielialaa ja pysy luottavaisena. Kohta alkaa tapahtua.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X