Vuosihoroskoopit

Vuosihoroskooppi 2024: Neitsyt (23.8.–22.9.)

Sinulle osoitetaan tunnustusta kaikesta uutteruudestasi. Kestääkö ihmissuhteesi – tämä vuosi voi näyttää.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Sinulle osoitetaan tunnustusta kaikesta uutteruudestasi. Kestääkö ihmissuhteesi – tämä vuosi voi näyttää.

Konkreettinen ja järjestyksellinen Saturnus-planeetta on neitsyen merkkiä vastapäätä koko vuoden. Se tuo esiin kanssakäymisen puutteet ja hyvät puolet. Nyt voi muotoutua uusi yhteistyö, jossa vastuusi on suuri.

Joissain piireissä sinut otetaan vakavammin, ja saat tunnustusta menneestä aherruksestasi. Myös kohottava Jupiter-planeetta viittaa tähän suuntaan.

Jokin syvällinen muutos arjen hoitamisessa voi tempaista sinut mukaan.

Terveys

Pluton siirtyminen terveyden sektorillesi voi saada sinut oivaltamaan aivan uusia puolia terveydestä, hyvin laajassa mittakaavassa.

Jokin syvähoito tai vaihtoehtohoito houkuttaa.

Rakkaus

Rakkauselämässäsi voi viritä uusi kiinnostuksenkohde tammikuun viimeisellä viikolla. Sinulla on hyviä tilaisuuksia herättää kiinnostusta ihmisissä.

Voit yhtä hyvin rakastua tyyliin ja vaatteeseen, mikä pönkittää itsetuntoasi myös suhteiden saralla. Valitse juuri oikea väri!

Tämä vuosi voi näyttää, kestääkö suhteesi arkea ja aikaa. Myös sitoutuminen on mahdollinen, mutta eivät niinkään väljät suhteet.

Vuoden kohokohdat

Suuri oivallus työelämän tarkoituksesta voi muuttaa mielipiteesi helmikuun puolivälissä.

Saatat kokea jotain erityisen kohottavaa tai poikkeuksellisen matkan huhtikuun puolivälissä, mutta kyseessä saattaa olla myös erityinen arvostuksen osoitus.

Lue, mitä vuosihoroskooppi 2024 kertoo muille horoskooppimerkeille!

X