Havaintoja parisuhteesta

Mies, sinä et ole uhri!

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Voi kyynel”.

Kirjoittaa mies kommenttiinsa tekstini kommenttikenttään vastatakseen naiselle jonka mielestä on etovaa kun naimisissa olevat yli kolmekymppiset aviomiehet ja perheenisät pokailevat työmatkoillaan alle kaksikymppisiä nuoria naisia. Sen jälkeen mies uhriutuu ja sanoo, että blogini on miesvihamielinen.

Tekstiä hän ei vaivaudu lukemaan.

Toisaalla toinen mies neuvoo naisia valitsemaan tarkasti seuransa, pukeutuvansa vähemmän provosoivasti ja juomaan vähemmän alkoholia, jotta nainen ei tulisi seksuaalisesti ahdistelluksi sysäten vastuun siitä naisille, koska mitäpä sitä miehiä neuvomaan olemaan ahdistelematta naista on hän sitten missä tilassa tai pukeutuneena mihin tahansa. Jos miehet eivät pysty tarjoamaan naiselle turvallista julkista tilaa niin ratkaisu ei ole, että nainen välttelee sitä vaan että mies pysyy sieltä poissa.

Tämän ääneen sanominen syyllistää jälleen monet miehet. Surullisin heistä ääneen kertoo, että oikeastaan se on miesten seksuaalista häirintää, että nainen ilmestyy julkiselle paikalle minihameessa. Eikä mies edes ymmärrä kuinka äärikonservatiiviselta ja loputtoman tyhmältä hän kuulostaa.

Josta päästäänkin aasinsillalla sukupolveen jonka jäsenet ovat syntyneet vuonna 1997-2013. On tutkittu että tämä sukupolvi erkanee sukupuolisesti toisistaan. Samalla kun tuon sukupolven nuoret naiset ja tytöt ovat arvoiltaan liberaaleimpia kuin koskaan niin samanikäiset nuoret miehet ja pojat persuuntuvat huolella. Varsinkin ammattikoulussa oppinsa saaneet ja opiskelevat ovat omaksuneet jopa naisvihamielisiä arvoja, joita heille tarjoilee esimerkiksi Andrew Taten kaltaiset misogynisit.

Tämä aiheuttaa niin sanottua Incel-kulttuuria jonka tulilinjalle joutuvat naisten lisäksi vähemmistöjen edustajat ja miehet jotka kantavat pehmeämpiä ja vasemmistolaisempia arvoja. Tässäkin ilmiössä mies on olevinaan uhri, koska jää vaille naisen kosketusta ja syy sille löydetään siitä, että naisille ei mikään kelpaa. Pahin kirosana tuossa piirissä on feminismi.

Lopuksi pääsemme meihin keski-ikäisiin miehiin joka kuulemma on eniten syrjitty ihmisryhmä koko maailmassa. Kukaan ei enää kuuntele ja mitään ei saa enää sanoa.

Ehkä minäkin heittäydyn nyt miesuhriksi ja pysyn hiljaa ja jään odottelemaan kommentteja miehiltä, joita tässä taas syyllistän miesvihamielisessä blogissani.

Ryhtiä nyt, perkele.

X