Havaintoja parisuhteesta

Mikä lukijoitani vituttaa ja mikä ratkaisuksi siihen, 7 kohdan lista

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Ongelma 1:

Haluaisin lukea blogejasi, mutta minua ahdistaa kirjoitusten kommenttikenttä.

Ratkaisu:

Älä lue kirjoitusteni kommenttikenttiä. Hyvin helposti ohitettavissa. Itsekin pysyn lukemieni julkaisujen kommenttikentiltä pois juurikin siksi, että en halua ahdistua. Joskus eksyn, mutta joka kerta yllätyn ihmisten käyttäytymisestä. Jokin aika sitten luin esimerkiksi äärettömän hienon artikkelin eroperheestä, jossa myöhemmin eron jälkeen samassa asunnossa asuivat eronnut pari lapsineen ja eronneen uusi puoliso. Kommenttikentällä heidät kivitettiin hengiltä, koska ei näillä lakeuksilla perkele kauniisti erota, kyllä pitää olla loputonta vihaa ja huoltajuuskiista.

Ongelma 2:

En voi lukea blogiasi, koska kuvasi ovat säälittävän huonoja.

Ratkaisu:

Kuvani tulevat olemaan jatkossakin säälittävän huonoja, sillä minulla ei ole aikaa paneutua blogin visuaaliseen ilmeeseen. Tai voin minä alkaa julkaisemaan pelkkiä kuvia, ilman tekstejä, mutta arvelen sen vituttavan vielä suurempaa väkimäärää. Joten ratkaisuna on lopettaa blogini seuraaminen. Se käy helposti klikkaamalla oikealla yläkulmassa olevaa ”älä seuraa” painiketta. Olisi kiva, jos minulla olisi aikaa kuviinkin, mutta elämä on valintoja ja välillä pitää kirjoittamisen ohessa tehdä lapsille ruokaa.

Ongelma 3:

Tekstisi ovat joka ikinen kerta ihan paskoja ja kirjoitata aivan vääristä aiheista.

Ratkaisu:

Sama kuin edelliseen kohtaan. Miksi ihmeessä lukea kerta toisensa jälkeen paskoja tekstejä, kun voi lukea jostain toisaalta hyviä tekstejä, tai vielä parempi idea, kirjoittaa itse parhaita tekstejä. Minun linjani ei muutu, vaikka siitä tunnin välein yrittäisi muuttaa.

Ongelma 4:

Sinulla menee nämä asiat liikaa tunteisiin, pitäisikö olla menemättä?

Ratkaisu:

Tämä on tunneblogi, jossa kaikki tunteet ovat sallittuja, jopa bloggarille itselle. Jos bloggaria vituttaa, niin bloggari näyttää vitutuksensa. Jos bloggaria itkettää, niin bloggari itkee. Jos bloggari on haltioissaan, niin bloggari riemuitsee. Onko tämä ammatillista? Ei todellakaan, mutta tämä ei ole ammattiblogi, joten saan näyttää rauhassa tunteeni, mielipiteeni ja arvoni.

Ongelma 5:

Ehdoton sinulle taukoa sosiaalisesta mediasta, koska en jaksa blogiasi enää.

Ratkaisu:

Sosiaalinen media ja varsinkin Facebook ovat muuttuneet ihmismielen likakaivoksi. Facebookissa muutos on ollut nopea ja johtuu siitä, että siitä on tullut ikäjakaumaltaan meidän turhautuneiden ja paskasti käyttäytyvien keski-ikäisten hiekkalaatikko. Kiitos, tauko tekisi hyvää. Toki silloin tekisin sopimusrikkomiksen, minulle ja lapsilleni tulisi nälkä ja en pystyisi maksamaan vuokraa. En tiedä, että voiko monessa työpaikassa pitää yhtäkkiä vain taukoa ilmoituksella esimiehelle, että olen tästä päivästä eteenpäin kuukauden poissa, onhan se ihan ookoo. Moikkelis moi vaan.

Saan usein muitakin neuvoja blogini pitoon. Kiitos niistä, mutta 99 prosenttia niistä on sellaisia, joita ei voi noudattaa usein jopa aivan sopimusteknillisistä syistä. Muistan erään jalkapallossa toimivan junnuvalmentajan kerran sanoneen turhautuneena siitä, että lukuinen määrä vanhempia yrittävät ohjata häntä valmentamisessa. Hän kysyi, että pitäisikö hänenkin alkaa neuvoa vanhempia heidän omissa ammateissaan. Sanoisi kirurgille, että miten voisi leikata vielä paremmin, ilman koulutusta ja kokemusta tämä tietenkin, mutta sivusta ne parhaat neuvot aina tulevat.

Joten en voi pitää taukoa ja jos et jaksa blogiani enää, niin sama ratkaisu kuin moneen muuhunkin kohtaan. Yläreuna ja älä seuraa.

Ongelma 6:

Miten ihmeessä minulle tulee sivustosi esille, vaikka EVVK.

Ratkaisu:

Rakas ihminen. Sosiaalinen media on kummallinen maailma. Sinulla saattaa tulla joskus joku sivusto feediisi, vaikka et sivustoa seuraa. Se johtuu esimerkiksi siitä, että joku Facebook-ystäväsi on kommentoinut jotain tekstiäni. Älä hyvä ihminen tule sen jälkeen kommentoimaan sivustolle, että sinua ei voisi vittuakaan kiinnostaa. sillä tällä kommentilla sivustoni lävähtää silmiesi eteen leveänä kuin miestenlehden keskiaukeama seuraavanakin päivänä. Jos joku asia ei kiinnosta, niin sen voi ratkaisuna ihan vain hiljaisuudessa ohittaa. Vai oliko sinulla lapsenakin tapana käydä ensin sellaisten naapureiden lasten oven takana, joille halusit vain käydä kertomassa, että sinun kanssasi ei yhtään kiinnosta leikkiä?

Ongelma 7:

Haluaisin , että noin isolla seuraajamäärällä sivustosi olisi sellainen vastuullinen sivusto, joka löytäisi keskitien ja täten ottaisi jokaisen huomioon, muuten en jaksa tälläaista seurata.

Ratkaisu:

Minä en halua.

 

Kiitos kaikille ajastenne ja mukavaa (naapurista kuuluvan äänen perusteella) alkanutta vappua!

 

 

X