Havaintoja parisuhteesta

”Minua lähestyi muutamakin kolme-nelikymppinen, sormukset kaikilla”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Julkaisin tekstin naiselta joka kertoi nuoruudestaan ja siitä, että vanhemmat miehet halusivat hänet seksilelukseen. Tämä poiki lisää samanlaisia kokemuksia. Julkaisen ne.

Tarina 1:

”Minulla tosi samankaltainen kokemus, kun olin juuri täysikäistynyt. Reilusti vanhemmat (varatut) miehet olivat kiinnostuneita. Eräskin vastikään naimisiin mennyt mies houkutteli minut nauttimaan alkoholia luokseen hänen harrastetiloihin ja ehdotti sitten illan mittaan intiimejä touhuja. Kertoi avoimesti, että kun ei saa seksiä juuri synnyttäneeltä vaimoltaan. Ei halunnut yhdyntää, koska koki sen pettämisenä.. Muu seksuaalinen toiminta ei hänen mukaansa ollut pettämistä. En kehtaa lähettää tätä kommenttikentälle.”

Tarina 2:

”Tutulta kuulostaa. Itse en ole koskaan saanut niin paljon seksipyyntöjä kuin ollessani 16-17 vuotias. Valtaosa naimisissa olevilta vanhemmilta miehiltä. Joukossa myös äitini siskon mies joka eräissä syntymäpäivillä kysyi minua seuraavalla viikolla hotellihuoneeseen. Jostain syystä minä tunsin häpeää siitä ja kerroin äidilleni vasta muutaman vuoden päästä. Hän sanoi että olen nähnyt unta. Sittemmin äidin sisko ja mies ovat eronneet. Ehkä joku meni hotellihuoneeseen.”

Tarina 3:

”Oman ikäiseni eivät koskaan olleet kimpussani ollessani nuori. Muistan kun lakkiaisiltana juhlabaarimme täyttyi vanhemmista miehistä jotka piirittivät meitä tuoreita ylioppilaita ja yrittivät tarjota drinkkejä. Jotkut otti vastaan. Minua lähestyi muutamakin kolme-nelikymppinen. Sormukset kaikilla. Onneksi olin sen verran valveutunut ja selvä, että en langennut.”

X