Havaintoja parisuhteesta

”Mitä enemmän mulla on kohtaamisia ja flirttiä muiden miesten kanssa, niin sitä useammin me harrastetaan seksiä oman miehen kanssa

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Ihmiset, puhukaa, vaikka se onkin vaikeaa ja pelottavaa.

”Oon lukenut ja fanittanut pitkän sun blogia, uskaltamatta kuitenkaan koskaan edes kommentoida mitään kommenttikenttään, koska tiedän ajattelevani vapaammin seksiin ja parisuhteeseen liittyvistä asioista, kuin perinteistä tapaa olla parisuhteessa kannattavat.

Tätä samaa kommentoimattomuutta mulla on myös omassa parisuhteessa. Oon vuosikausia miettinyt, miten ottaa puheeksi vapaaseen suhteeseen ryhtyminen oman miehen kanssa. Koska tää aihe jännittää itseä niin, että mitäs jos se ei sovikaan sille toiselle, jos hän ei haluakaan

Muutamaan viime vuoteen on mahtunut pari kertaa pettämistä tyttöjen reissuilla, ihastumista, flirttiä ja viestittelyä. En ole kertonut näistä miehelleni. En ole halunnut näiltä suhteita koskaan kuitenkaan mitään vakavampaa kuin nauttia hetkestä, koska koen, että elämästä pitää saada nauttia täysillä. Muutaman parhaan ystäväni kanssa olen ajatusmaailmastani keskustellut, kun olen tiennyt, että he eivät tuomitse, vaikkeivat itse toimi tai ajattele samalla tavalla parisuhteista ja seksistä. Ystäväni eivät kehota eroamaan vaan sanovat, että minua ei ole luotu elämään vain yhden ihmisen kanssa perinteisessä suhteessa.

Ollaan oltu mieheni kanssa yhdessä 17 vuotta ja suhteessa seksi toimii äärettömän hyvin. Mitä enemmän mulla on kohtaamisia ja flirttiä muiden miesten kanssa, niin sitä useammin me harrastetaan seksiä oman miehen kanssa. Suhteen ensimmäiseen kymmeneen vuoteen en ollut kuin kerran suudellut toisen miehen kanssa, koska se oli siinä vaiheessa minulle riittävää. Olen kuitenkin aina haaveillut siitä, että kunpa mieheni haluaisi myös parisuhteen ulkopuolisia suhteita ja fantasioinutkin näistä asioista paljon.

En koe, että seksin harrastamisessa ja toisen ihmisen kanssa viestein tai muuten flirttailussa olisi mitään, joka veisi jotakin pois omasta suhteesta. Ennemminkin koen, että se tuo siihen paljon. Jos tunteita tulee toista kohtaan, niin se on sitten tarkoitettu niin, eikä sekään väärin ole. Ennen poistin aina puhelimen muistin ja viestit, mitä olin muiden miesten kanssa vaihtanut, mutta nykyään en tee sitä enää. Toivon kai, että hän vilkaisisi viestejäni, koska hän tietää kuitenkin puhelimeni salauskoodin. Näin ollen tämä vaihe, jossa haluan ottaa vapaat suhteet puheeksi loppuisi, koska muuten pelkään etten uskalla tehdä asialle mitään.

Heräsin tähän kirjoitukseen, kun luin naisesta, joka kirjoitti rehellisesti, ettei pettäminen ole hänen mielestään pahinta mitä voi tehdä suhteessa. Kaikki naisen kirjoittamat lauseet oli kuin suoraan minun ajatuksiani, mitä olen monta vuotta pyöritellyt päässäni. En ole oikeastaan edes tajunnut, että on muitakin, jotka näin voisivat ajatella, joten kiitos kovasti rehellisen kirjoituksen julkaisemisesta.

Haluaisin nyt tarttua härkää sarvista ja ottaa asian puheeksi mieheni kanssa, mutta lopputulema jännittää vaan hurjasti enkä tiedä miten tekisin sen. Yksi ystäväni sanoi, että mitä jos miehesikin on miettinyt tätä samaa vuosikausia. Se voisi olla mahdollistakin, mutta puhuminen ei ole meidän kummankaan parhaita puolia.

En tiedä onko hän joskus pettänyt minua tai viestitellyt muiden naisten kanssa, koska en ole mustasukkaista tyyppiä ja meillä on tilaa suhteessamme viettää omaa vapaa-aikaa muiden ihmisten kanssa, eikä niistä tarvitse edes kertoa. Toivon, että hän olisi, koska silloin lopputulema voisi päättyä hyvin meidän molempien kannalta. Voisimme jatkaa suhteessa rakastamamme ihmisen kanssa, mutta voisimme myös nauttia muiden ihmisten kanssa seksistä ja flirtistä, niin ettei tarvitsisi tuntea syyllisyyden tunnetta tai että olisi toiminut jotenkin väärin. Siihen ei toisen ihmisen kunnioitus tai sen puute liity millään tavalla, ainoastaan se miten kokee haluavansa elää.”

Lue myös

X