Havaintoja parisuhteesta

Mun mielestä meillä on tässä hetkessä ihan kaikki tarvittava

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Sun iho tuoksuu ihan vaniljalta. Tuu lähemmäksi. Mä rakastan vaniljan tuoksua. Mut enemmän mä rakastan sua.

Mä muistan kun mä olin 20 tai jotain. Mä rakastuin koulun käytävällä kävelleeseen nuoreen naiseen. Siksi koska sillä oli jotenkin tosi kiva tapa kävellä. Mä sanoin sen hänelle baarissa, jossa hän oli samaan aikaan kuin minä. Me nukuttiin yö yhdessä. Mut me vain nukuttiin, koska mun mielestä läheisyys on aina ollut aluksi tärkeämpää kuin merkityksetön seksi. Sen jälkeen me nukuttiin muutama vuosi samassa sängyssä ja harrastettiin seksiä. Sit kun se ei ollut enää kummastakaan kivaa, niin me lopetettiin se kaikki.

Tämä tuli mun mieleen vaniljasta. Sä et oo siinä ensimmäistä yötä. Mä ajattelin, että voisin riisua sut ja palvoa sun alastonta vartaloa. Mä tykkään siitä. Varsinkin siitä, miten sun lantio kaareutuu kuin taivaalla oleva puolikas kuu.

En mä haluu sun vartaloa vain palvoa. Mä haluun kosketella sua niin että sun tekee mieli rakastella mun kanssa. Eihän meillä ole olemassa kuin tämä yksi hetki. Tämä hetki. Ei meidän tarvitse miettiä mitään muuta, tulevaisuutta. Se on yhdentekevää.

Mä en voi luvata sulle sitä, että mä oon tässä vielä kymmenen vuoden päästä. Et säkään voi sitä luvata. Onhan se kaunista kun ihmiset lupaavat sitä alttarilla tai missä ikinä toisilleen, mutta samalla se on turhaa ja valheellista. Miten kukaan voisi sellaista tietää ja luvata. Siinähän valehtelee jo itselleenkin.

Sen sijaan lupaan sinulle tämän hetken. Sehän tekee hetkestä isomman, koska me emme voi tietää, että kuinka kauan näitä hetkiä meillä on. Emme tule toisillemme itsestäänselvydeksi. Sellainen veltostaa mielen. Tekee hetkistä rutiinia ja rutiinilla on tapana tappaa intohimo. Voi olla, että me olemme tässä kymmenen vuoden päästä. Voi olla, että emme ole. Se on täysin epäkiinnostavaa tähän hetkeen.

Sillä tässä hetkessä sinä olet siinä ja minä olen tässä. Miksi hukkaisimme hetken miettimällä yhtään mitään muuta. Sä tullut edelleen vaniljalle ja mä rakastan vaniljaa. Sit mä rakastan sua.

Mun mielestä meillä on tässä hetkessä ihan kaikki tarvittava.

Sinä ja minä.

 

 

Lue myös

X