Havaintoja parisuhteesta

”Naiseni alastomuus ja vartalo kuuluu minulle koska hän on minun”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Minä voin rehellisesti sanoa, että jos naiseni menisi sekasaunaan ja näyttelisi siellä itseään niin tämä suhde olisi tässä. Alasti sinne meneminen olisi jo sairasta, mutta en hyväksy sitäkään, että bikinit päällä mennään vieri viereen muiden miesten kanssa. Jos sitä haluaa niin saa olla sinkku.

Parisuhteessa on säännöt ja naiseni tietää ne. Olen sanonut hänelle että toisten silmissä ei itseään esitellä eikä aiheuteta kiimaa. Suhteen alussa olemme lupautuneet vain toisillemme. Hän on minun niin kauan kun olemme yhdessä.

Tätä aikaa vaivaa joku ihmeellinen saa tehdä mitä tahansa ajattelu. On yhteisiä saunoja ja vessoja ja sitten vielä ihmetellään että seksuaalista häirintää tapahtuu. Kai sitä nyt tapahtuu kun mahdollisuuksia suorastaan vyörytetään päälle.

Tässä asiassa ei ole kun yksi totuus. Jos haluaa mennä muiden miesten kanssa saunaan niin niitä fantasioita voi toteuttaa sinkkuna eikä suhteessa. Miksi pitää tahallaan satuttaa toista. Se kun on selvää että kynnys seksiin madaltuu mitä vähemmän naisella on vaatteita päällä.

Meidän suhteessa asiaa ei tarvitse miettiä. Naiseni alastomuus ja vartalo kuuluu minulle koska hän on minun. Jos ajattelisin muuten niin en olisi parisuhteessa.”

X