havaintoja parisuhteesta

”Nyt olen ollut vuosikausia sinkku ja nautin siitä, ettei minun tarvitse harrastaa seksiä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Olen nelikymppinen nainen. En tiedä, olenko aseksuaali, mutta seksi ei ole koskaan mua kiinnostanut.

Nuorena harrastin paljon yhdenillanjuttuja, koska luulin saavani seksillä rakkautta, mutta huomasin myöhemmin, että ei se niin toimi. Seksi minua kuitenkin ällötti ja siitä tuli kamala morkkis.

Parisuhteissani miehet ovat aina olleet itsekkäitä sängyssä, eivätkä ole yhtään kuunnelleet minun toiveitani, joita usein yritin kertoa. Seksi oli minulle vain ällöttävä ja pakollinen suoritus, jonka toivoin olevan nopeasti ohi. Viimeisimmässä suhteessani jopa ehdotin miehelleni, että ostaisin hänelle ilotytön aina välillä, koska en vaan ymmärtänyt, miksi ihmeessä seksiä pitää harrastaa ja vielä monta kertaa viikossa. Minulle olisi riittänyt pari kertaa vuodessa.

Tässä kuten muissakin parisuhteissani seksi on ollut huonoa ja olen tuntenut itseni vain miesten panopuuksi. Juttelin tästä ystävieni kanssa ja he kertoivat, millaista seksi voi parhaimmillaan olla ja silloin tajusin, ettei seksin kuulukaan olla kauheata jyystämistä ja jatkuvaa asentojen vaihtelua tai siis saa se sellaista olla, jos tykkää, mutta itse tykkäisin sellaisesta, jossa nainenkin otetaan paremmin huomioon.

Nyt olen ollut vuosikausia sinkku ja nautin siitä, ettei minun tarvitse harrastaa seksiä. Tyydytän itseni kerran vuodessa siististi ja hyvin nopeasti, niin on sekin homma hoidettu pois alta. En ole kauheasti perehtynyt aseksuaalisuuteen, jotta voisin sanoa, olenko sellainen vai onko nyt käynyt niin, että en vain ole saanut niin hyvää seksiä, että olisin päässyt sen makuun.

Viimeisimmästä parisuhteesta lähdin osaksi juuri huonon seksin takia. En jaksanut enää sitä ”pelkoa”, että toinen taas ehdottaa seksiä. Tämä mies oli vielä sellainen, että kun kerran seksin aikana aloin itkeä, koska se oli niin ällöttävää, niin hän vaan jatkoi panemista ja sanoi jälkeen päin, että tuntuu, kun olisin raiskannut sinut. Silloin vielä luulin, että tuollainen on normaalia parisuhteessa.”

Lue myös

X