Havaintoja parisuhteesta

”Olen 40 ja nyt ensimmäistä kertaa nautin seksistä”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Halusin kirjoittaa sulle, koska koen, että sä et tuomitse.

Vaikka et koskaan lukisikaan tätä, tuntuu hyvältä ajatella, että kirjoittaa ihmiselle, joka jättää tuomitsematta.

Olen aina ollut kiltti, huomaavainen, kunnollinen ja tunnollinen. Ihmiset ympärilläni ovat aina ihmetelleet, miten voin olla niin kunnollinen. Äiti opetti, että aina pitää ensin ajatella muita ja sitten vasta itseään.

Ihastuin nuorena toiseen kunnolliseen. Poika oli nuori, ja suhde sen mukainen. Emme kai osanneet olla, mutta olimme kuitenkin. Olin korviani myöten ihastunut.

Kasvoimme yhdessä aikuisiksi ja menimme nuorena naimisiin. Saimme nuorena esikoisen ja melko nopeasti kaksi muutakin lasta. Olin lapsista maailman onnellisin ja olen edelleen.

Parisuhteessa koen olevani rakkaan ystäväni kanssa. Seksiä meillä on ollut juuri sen verran, että olemme saaneet nuo kolme maailman ihaninta lasta. Seksi on kohtuullisen mukavaa. Mutta äärimmäisen tylsää. Seksi tapahtuu sängyssä, pääasiassa pimeässä. En ole koskaan erityisemmin nauttinut seksistä. Se on ollut vain suoritus, kuten vaikka tiskaaminen. Ihan ok, mutta paremmalta tuntuu, kun se on tehty.

Sitten ihan yhtäkkiä tuli elämääni mies, joka vei jutuillaan jalat alta. Tutustuimme hitaasti ja vahingossa ihastuimme. En todellakaan uskonut, että niin kävisi. Mies on tahollaan naimisissa ja hänellä on lapsia.

Hänen ensimmäinen kosketuksensa sai aikaan sähköiskuja kehossa ja hengityksen tihenemään. Suudelmat kaulalle saavat pikkarit märiksi heti.

Hän työntää minut vasten seinää ja panee minua keittiön tasolla, niin että hikoilemme, huudamme ja tyydytymme.

Minä haluan seksiä. Seksi onkin ihanaa, hauskaa, vapauttavaa, kuumaa, kihelmöivää. Se täyttää toiveet, odotukset ja himot. Seksin aikana on vain tuo mies ja meidän halumme.

Olen neljäkymmentä.

Ja nyt olen ensimmäistä kertaa nauttinut seksistä.

Tiedän erittäin hyvin, että teen väärin. Pyydän päivän aikana monta kertaa mielessäni anteeksi mieheltäni ja toisen miehen vaimolta. Minulla ei silti ole voimia päästää irti tuosta miehestä, johon olen suunnattoman ihastunut ja jonka kanssa seksi on aivan mielettömän upeaa.

Tämä tilanne hajottaa. Kaipaan toista miestä, hänen läheisyyttään ja seksiä. Samalla on järkyttävän huono omatunto. Kaikki varmasti ajattelevat, että hyvä niin. Olen oikeutettu tähän kaikkeen. Ja niin varmaan olenkin.

En ajattele, että olet lukenut tämän ja en hae sinulta ymmärrystä tai vastausta. Tuntui vain, että jonnekin tai jollekin oli pakko kertoa.

Terveisin äiti, vaimo, toinen nainen ja pettäjä.”

X