havaintoja parisuhteesta

”Olen mies joka ostaa seksiä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Täältä tulisi toivomasi miehen tarina. Luin blogistasi seksiä vapaaehtoisesti myyvän naisen tekstin. Tekstissä hän kertoi että suurin osa hänen asiakkaistaan on naimisissa olevia miehiä. Minä olen yksi heistä.

En siis tiedä, että olenko juuri hänen asiakkaansa, sillä seksiä vapaaehtoisesti myyviä suomalaisia naisia on varsinkin isommissa kaupungeissa tarjolla paljonkin. Tämä taas johtuu siitä, että kysyntää on paljon. Niin on kertonut nainen jolta minä ostan säännöllisesti palvelun. Hänellä on maksavia asiakkaita niin paljon, että saa valita asiakkaansa. Minä olen yksi heistä tai sanotaanko niin että olen yksi lukuisista naimisissa olevista miehistä jotka seksistä maksaa.

Minä olen noin viisikymppinen, hyvässä ammatissa toimiva hyvin toimeentuleva mies. Minulla on  perhe johon kuuluu vaimo ja kaksi teini-ikäistä lasta. Asumme pienehkössä kaupungissa omakotitalossa, mutta teen paljon työkeikkaa Helsinkiin ja siellä ollessani ostan silloin tällöin seksiä. Vaimoni ei tiedä tästä mitään, koska hän on kieltänyt minua kertomasta jos harrastan seksiä muiden kuin hänen kanssaan. Hän haluaa elää omaa suojattua elämäänsä ja kunnioitan hänen toivettaan. Vaimoni on itse pitkän yli 20 vuotisen avioliittomme aikana narahtanut suhteen ulkopuolisesta seksistä, mutta minua se ei hetkauttanut puoleen eikä toiseen. Miten minä edes olisin siitä voinut hänelle suuttua?

Olemme keskustelleet vaimoni kanssa avioliittomme säännöistä. Me emme elä avoimessa suhteessa, mutta olemme realisteja ja tiedämme, että jos haluamme elää aviopuolisoina lopun elämämme niin hairahduksia tapahtuu. Silti hän on sanonut, että ei halua kuulla niistä.

Suhteemme voi hyvin tai niin hyvin kuin se monella näin pitkään yhdessä olleella voi. Osin se on kuin vanha tapa, josta on vaikea päästä eroon, mutta ei sellainen tapa, josta välttämättä pitäisi päästä eroon. Elämme hyvää ylemmän keskiluokan elämää ja ulospäin suhteemme on moitteeton ja monen mielestä varmasti kadehdittava. Seksielämämme on tyydyttävää, paikoin jopa hyvää, mutta osittain kaavoihin kangistunutta ja mielikuvituksetonta. Siihen halusin muutoksen. Se ei silti ole syy sille, että miksi ostan seksiä.

Syy on siinä, että en saa vaimoni kanssa tyydytettyä tarvettani joka jonkun mielestä voisi liittyä fantasiaan tai jopa fetissiin. Olemme aiheesta keskustelleet ja vaimoni ei siihen taivu. Olen ajatellut sen niin, että miksi minun pitäisi heittää koko avioliitto sen vuoksi roskakoriin, kun en saa siitä yhtä osaa jota tarvitsen, vaan sen sijaan haen sen jostain muualta ja turvallisinta se on tehdä vakituisen seksikumppanin kanssa kuin tuntemattoman. Se että maksan siitä hänelle, niin sillä ei ole merkitystä.

Jos joku miettii seksuaaliturvallisuutta, niin fetissiini ei liity yhdyntä, joten sukupuolitaudin mahdollisuus on mitätön. Varsinkin kun tiedän, että seksiä vapaaehtoisesti myyvät ovat äärimmäisen tarkkoja seksuaaliterveysasioista.

En koe tekeväni edes mitään väärää. Kokisin tekeväni väärää jos rikkoisen tämän avioliiton yhden puutteen vuoksi. Mitä järkeä siinä olisi. Minulla on pieni salaisuus josta vaimoni ei tiedä mitään ja mistä minä tiedän vaikka vaimollani olisi myös salaisuus josta minä en tiedä mitään. Avioliittoomme ne ei vaikuta millään tavalla.

Tunnen ihmisiä jotka ostavat seksiä. Olen puhunut muutaman kanssa avoimesti. Jokaisella on oma syynsä ostaa seksiä, mutta aina se ei tarvitse edes mitään isoa syytä. Sitä ostetaan vaikka omassa suhteessa olisikin pirteä seksielämä ihan vain vaihtelunhalusta ja siksi, koska sitä on varaa ostaa. Eihän tämä vähävaraisten ”harrastus” ole.

Vaikka ostankin seksiä, niin koen olevani hyvä aviomies ja perheen isä. Se mitä joskus työmatkallani teen on irrallinen osa elämääni ja sen johdosta voin itse paremmin ja olen huomattavasti onnellisempi ja hyvätuulisempi ihminen kotona ja kodin ulkopuolella. Tämä oli minun tarinani. Varmasti joillekin liikaa, mutta silti minun tarinani, jonka halusin ääneen kertoa. Ehkä kertoakseni että seksiä osatavat miehet eivät ole mitään seksihulluja perkeleitä, vaan ihan tavallisia perheihmisiä. Saa jakaa anonyymisti.”

Lue myös

X