Havaintoja parisuhteesta

”Olet ihan fiksu naiseksi”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Tinder tarina muutaman vuoden takaa.

Poikkeuksellisesti suostuin siihen, että tapasimme minun luonani päivän viestittelyn jälkeen. Tyyppi ilmestyi ovelle, ei tervehtinyt, ei kätellyt, ei tuonut mitään tullessaan ( en toki mitään pyytänyt tuomaakaan, mutta silti jotain ehkä odotin suklaalevyä tms. pientä) Hän marssi suoraan vaan sisälle.

Farkkutakissaan ja lippalakissaan vaikutti 18-vuotiaalta teinipojalta. Ikää oli kuitenkin puolet enemmän. Hermostuneena kädet farkkujen taskussa totes että jaa, sulla on tämmönen kämppä.

Ei malttanut istua juuri hetkeäkään aloillaan vaan kulki olohuoneessa ympyrää ja selitti mitä tekee työkseen. Ok, kiva että viihtyi töissään. Jossain kohtaa sain suunvuoron ja sain kuulla elämäni parhaan kohteliaisuuden, olin kuulema fiksu naiseksi.

No hän huomasi pöydällä viinirypäleitä, kysyi mitä nuo ovat. Vastasin että viinirypäleitä, hän kummastuneena totesi ettei ole ikinä nähnyt tai kuullut punaisista viinirypäleistä.

Jossain kohtaa sanoin että nyt kuule sun täytyy varmaan lähteä, että olen tosi väsynyt työpäivän jälkeen ja haluan päästä ajoissa nukkumaan.

Vastahakoisesti tyyppi alkoi tehdä lähtöä, pusua alkoi kerjäämään, halaukseen suostuin. Siihen totesi, että ymmärtää että mun voi olla vaikea löytää ’semmosta’ seuraa omasta kaupungista, jossa jutut herkästi leviää, niin hän voi mulle ”seuralaiseksi’ alkaa, jottei mun maine mene.

En saanut sanottua mitään, tuijotin varmaan vaan silmät ymmyrkäisinä. Tyyppi lähti. Aamulla olin saanut videon häneltä missä kiskoo auton avulla kiviä maasta irti.

Laitoin viestin, että oli kiva tavata, mutta en nyt näe jatkoa tällä tuttavuudella ja hyvää jatkoa ja onnea kivien kiskontaan.
Tämän jälkeen en hetkeen ketään kotiini enää päästänyt ensitreffeille.

Lue myös

X