havaintoja parisuhteesta

”Pääasiassa Tinder oli täynnä varattuja miehiä, jotka hakivat seksiä tai miehiä, jotka eivät etsi kuin seksiä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Olin pari vuotta sitten tinderissä muutaman kuukauden. Ensimmäinen tyyppi jonka tapasin sitä kautta oli alkuun ihana, hän asui toisella paikkakunnalla, mutta oli minun paikkakunnalla töissä.

Tapasimme hotellissa jossa asui. Vietimme kivan iltapäivän ja illan. Seuraavana päivänä lähetti vielä pari viestiä, että on tosi kiinnostunut, mutta sitten goustasi mut.

Selvisi että hän oli perheellinen mies ja rouvakin löytyi. Seuraava sankari oli tapaamisella todella mukava. Ihmettelin miksi hän katosi aina ilta kuudelta. Selvisi että on avovankilassa. Koitti kovasti että olisin lainannut hänelle rahaa.

Sitten oli sankareita, jotka aloittivat keskustelun todella oudolla kommentilla, kuten kävin juuri uittaan dildoa pyllyssäni… nämä oli sellaisia wtf tapauksia, jotka sitten hylkäsi vastaamatta. Pääasiassa tinder oli täynnä varattuja miehiä, jotka hakivat seksiä tai miehiä, jotka eivät etsi kuin seksiä.

Tapasin myös yhden tapauksen, joka halusi heti ekoilla treffeillä pitää kädestä. Treffit meni ihan ok mukavasti. Tämän jälkeen alkoi soittelu ja viestittely. Kutsui mua heti kullaksi. Ilmoitti että mun auto on liian huono hänen naiselleen, että minun olisi pitänyt ajaa hänen tuoretta Volvoa. Ilmoitti että irtisanoutui töistä ja tulee minun paikkakunnalle töihin ja etsii meille kodin.

Yritin sanoa että edetään nyt kuule aivan liian nopeasti ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Kullitteli mua vaan. Lopetin vastailun hänelle, niin hän pommitti joka tuutista uhkailua, haukkumista ja sairaita viestejä.

Laitoin puhelimen yöksi pois niin aamulla oli Facebookin messenger, tinder chat, whatsapp ja tekstiviesti täynnä mitä oudoimpia viestejä. Olin kuulemma narkkari kun narkkarit salailee eikä ota elämäänsä. Hän olisi kuulemma ollut minun ja lasteni jos vain ottaisin.

Lopuksi ilmoitti että hänellä 80 muuta Tinder -seuralaista, että vaihtaa mut toiseen.”

Lue myös

X