Havaintoja parisuhteesta

Pitääkö sitä seksistä aina vouhkata!!!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Kirjoitin tekstin seksistä. Toisen sen kuukauden aikana. Kaksi seksitekstiä kuukaudessa on hyvä määrä. Vastaa sellaisen keskivertokyllästyneen avioparin seksikertoja kuukaudessa.

”Pitääkö siitä seksistä aina kirjoittaa. Onko tästäkin tullut seksiblogi. Seksi ei kuulu muille kuin kahden ihmisen väliin.”

Sieltähän se kommentti taas napsahti. No joo. Joillekin vielä enemmän väsähtäneelle parille kaksikin kertaa seksiä kuukaudessa on liikaa. Jopa luettuna.

Olihan ennen kaikki paremmin. Seksistä ei muille huudeltu. Piilossa pidettiin seksi. Peiton alla piilossa. Siellä pimeydessä nainen levitti vähän jalkoja että mies mahtui väliin. Tarkoitushan sillä seksillä oli kaksisuuntainen. Tyydyttää miehen tarpeet ja tuottaa uusi lapsi maailmaan.

Vaan ovat menneet varsinkin naiset pilalle vuosien saatossa. Ovat alkaneet käyttää seksiä viihdekäyttöön. Vaativat että hekin ovat saajan asemassa. Kyllä olisi pitänyt antaa pitkä vankeus niille kuusikymmentäluvun hippinaisille jotka seksivallankumouksessa polttivat rintaliivejään.

Katsokaa nyt mihin tämä on johtanut. Nyt ovat rinnat paljaana saunassakin. Irstasta sanon minä. Tissi kuuluu piiloon mummorintsikan alle ja nainen seksissä peiton alle.

Pienestä se lähti. Oli joku vallankumouksellinen nainen. Vähän raotti kesken aktin peittoa. Halusi nähdä. Halusi tuoda seksin päivänvaloon. Ja niinhän siinä kävi, kuten kaikissa porttiteorioissa, pirulle pikkusormi ja pian se vei koko perseen.

Sieltä ne nyt valitsevat paksusta sexteman kuvastosta motorisoituja kesäkurpitsoja. Kaikki häveliäisyys on kadonnut. Surauttelevat niin, että lapsetkin häiriintyvät, saavat traumoja, koska eivät vanhemman voihkinnalta kuule väkivaltaisen lastenohjelman ääniä.

Ennen aikaan kunnon koservatiiviset kotiäidit järjestivät Tupperware kutsuja. Sen jälkeen menivät kiltisti kotiin. Niiasivat ovella ja laittoivat essun päälle ja kattoivat iltapalan kutsuilta ostettuihin kippoihin ja tarjosivat lapsilleen ja omistajilleen.

Nykyään naiset menevät seksivälinekutsuille. Jopa äiditkin, joilla ei pitäisi olla mitään tekemistä enää seksin kanssa. Tulevat kotiin, laittavat essun päälle ja menevät sänkyyn kutsuilta ostettujen seksilelujen kanssa. Nauttivat. Minä sen tiedän, koska olen laittanut lasin seinää vasten ja tuomitsevasti kuunnellut.

Mikä pahinta. Ovat alkaneet vaatia puolisoiltaan nautintoa. Enää ei miehenä riitä se että menee peiton alle pimeässä silmät kiinni rynkyttämään ajatellen, että alla on joku muu. Pitää ottaa huomioon naisen tarpeet. Saatana kun on mennyt vaikeaksi tämä kaikki. Eikä siinä vielä kaikki. Jos mies ei tunnu pystyvän tarjoavan nautintoa, niin vittusaatanaperkele, harrastavat seksiä toisen naisen kanssa tai yksin. Kyllä siinä jo Päivikin pyörii tynnyrin sisällä.

Eikä seksi jää yksityiseksi. Siitä puhutaan eri foorumeissa. Perustetaan blogeja ja tehdään seksistä näkyvää. Ahdistaa. Ahdistaa siksi, koska ohittamisen sijaan minun pitää lukea ne kaikki, jotta voin ahdistua monta kertaa päivässä.

Radioonkin soitin kun sieltä tuli se mainos, jossa mainostettiin seksilelua. Pelkään että toisten lapset menevät siitä pilalle kun kuulevat. Sukulaislapselle ostin tietokonepelin jossa ammutaan örkkejä. Se on lapsen maailmaa, ei seksilelumainokset.

Miksi sitä seksiä pitää tuputtaa koko ajan ja niin paljon. Eikö siitä voisi olla puhumatta niinkuin kaikesta muustakin oltiin ennen puhumatta. Kun ei puhu niin ei ole ongelmia. Ja jos on ongelma niin sitä varten ovat matot, että ne lakaistaan niiden alle. Niin me ennenvanhaan ajateltiin. Ja ihan hyvin silti voimme.

Nyt pitää lopettaa. Pitää ottaa aamupäivän ahdistuslääke.

Lue myös

X