Havaintoja parisuhteesta

Raskaaksi salaa puolisoltaan

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Nainen otti viestillä yhteyttä. Kysyi, että olenko kirjoittanut siitä, että nainen hankkiutuu salaa raskaaksi mieheltään pelastaakseen liittonsa ja pitääkseen miehen lähellään?

Olin että eihän tuollaista voi tapahtua, että sehän on julmaa ja epäreilua ihan kaikkia osapuolia kohtaan.

Vaan sitten kuulin, että kirjoittaja tietää muutamankin tapauksen. Tapauksen, jossa nainen on jättänyt salaa puolisoltaan pillerit ottamatta ja otollisella kierron kohtaa harrastanut seksiä miehensä kanssa.

Eikö tämä ole jo härskiä vallankäyttöä? Voiko tällaista oikesti tapahtua?

Toisessa tietämässään tapauksessa nainen kertoo miehen pakenevan tilannetta alkoholiin ja työhön. Ilmapiiri kotona ei ole parantunut, mutta tilanne on muuttuneet siinä määrin, että perheeseen on syntymässä lapsi. Perheeseen, jossa kahden aikuisen välinen rakkaus on päättynyt.

Sillä naisen kertoman mukaan on saatu ero vältettyä. Yksipuolisella ja hurjalla päätöksellä.

Itse mietin, että mikä on tuollainen suhteen onnistumisen edellytykset? Mietin myös sitä, että tällä tavalla pettämistilastot eivät ainakaan lähde laskuun.

Onko edes tämän jälkeen varaa arvostella, jos puoliso tekee selän takana jotain jos itse on junaillut raskauden salaa puolisoltaan? Niinpä niin. Ei ole. Se olisi jo harvinaisen tekopyhää.

Tapahtuuko tällaista oikeasti?

Vai onko tämä urbaania legendaa?

X