Havaintoja parisuhteesta

Saako parisuhteessa ollessaan flirttailla?

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Toivottiin aihetta. Vastausta kysymykseen, että saako parisuhteessa ollessa flirttailla muille kuin puolisolleen?

Ulkoistan kysymyksen vastattavaksi heille, joiden pitää tuollaisia asioita edes miettiä. Minä kun en ymmärrä koko kysymystä. Mitä tarkoitetaan kun puhutaan termistä flirttailu? Onko hymyileminen flirttailua? Onko kehuminen flirttailua?

Minä en näe mitään syytä sille, että miksi ihmisen pitäisi lakata muulle maailmalle olemasta, kun hän alkaa parisuhteeseen. Aivan kuin maailmassa ei olisi enää mitään kaunista oman suhteen ulkopuolella.

Totta helvetissä parisuhteessa ollessaan saa sanoilla, ilmeillä tai eleillä kertoa ihmisille, että heidän olemassaolonsa luo iloa ympäristölle. Eihän se ole pois siltä omalta rakkaaltaan ja jos on rakkaan roolissa tunne, että puoliso huomio kyllä kaikki muut, mutta ei häntä, niin sellaisen puolison voi laskea menemään. Elämä on yksinkertaista jos siitä ei tee monimutkaista

Elämä on aivan liian lyhyt siihen, että sen kulkee katse alas luotuna ja kauneuden ohi katsovana. Ihanaahan se vain on jos huomaa antaneensa tai saaneensa kauniin huomion ihmiseltä. Hyvältähän se vain tuntuu jos huomaa vieressä kulkevan rakkausihmisensä saavan osakseen ulkopuolistakin huomiota. Ei kai kukaan yksinoikeudella voi toiselta vaatia yhtään mitään.

Silmät, sydän ja aistit auki ovesta ulos vain ja silmät, sydän ja aistit täynnä takaisin ovesta sisään. Siellä odottaa sitten se kaiken kohde, jonka kanssa voi päivänaikana hankitun aistikauneuden purkaa rakkaudella palasiksi.

Flirttailla niin että aamullakin vielä vähän tuntuu.

Elämä on yksinkertaista jos siitä ei tee monimutkaista.

X