Havaintoja parisuhteesta

”Sain saamatta jääneen huomion seksistä”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Omasta lapsuudesta muistan isän jyrkän asenteen ja viikonloppuiset ”överijuomiset”.

Kaikissa kissanristiäisissä ja juhlissa, (joihin kuului isällä aina viina) olin mukana vanhempien kanssa. Viikonloppuisin en saanut nukkua rauhassa, kun isä aina kännipäissään tarinoi ja kuunteli musiikkia ihan täysillä aamuyöhön ja komensi vaan silmät kiinni ja nukkumaan metelistä huolimatta.

Nukuin pitkään, liian pitkään samassa huoneessa vanhempien kanssa ja kuulin sekä hiljaista peiton alla hipsuttelua että sitä kännistä miehen touhua, esittäen nukkuvaa.

Olin lapsena yksinäinen, hiljainen, ujo ja herkkä. Itkin usein ja mietin mikä on vikana.

Teini-ikä iski todella nuorena päälle ja aloin saamaan nopeasti huomiota todella paljon vanhemmilta miehiltä. Se tuntui hyvältä kun koulussakin olin se ujo ja hiljainen tyttö. Omanikäiset pojat ei kiinnostuneet ja mielenkiinto niihin meni myös.

Ennen täysi-ikäisyyttä olin jo salaa parissa suhteessa reilusti yli tuplasti vanhempien kanssa plus muut päälle. Neitsyys meni 14-vuotiaana. Olin itsestäni ylpeä kun en suostunut heti vaan odotutin muutaman kuukauden.

Muutin kotoa pois heti kun pystyin ja olin aivan nymfo. Seksillä sai läheisyyttä ja huomiota. Kaikilta keltä vaan halusi, iästä riippumatta. Liki joka ilta oli joku sängyssä. Toki sain huomata myöhemmin sen, että en ihmisenä kiinnostanut kun seksi toimi.

Kasvunpaikka on ollut kova, etenkin kun nyt oikeasti aikuisena itse on saanut tytön ja toivoo että tytön ja isän suhde toimisi ettei sitä huomiota hae liian nuorena ihan väärästä paikasta.

Näiden kaikkien julkaistujen tarinoiden pohjalta on vasta nyt tullut sellainen olo, että mitä ihmettä ne täysin aikuiset miehet näki siinä 12-15 vuotiaassa tytössä ja olisiko teinivuodet  voineet mennä myös ihan eri tavalla.Rakkautta, aitoutta vai kiinteää nuorta lihaa?

Pitäkää isät huolta tytöistänne.”

Lue myös

X