Havaintoja parisuhteesta

Seksiä kolmansilla treffeillä

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Teinini on hurahtanut Frendeihin. Ei siis omiin, vaan tuohon vuosituhannen vaihteen suosittuun sitcom-sarjaan. Katselen sarjaa hänen kanssaan, sillä minulta jäi sarja aikoinaan katsomatta.

Olen törmännyt sarjassa treffimaailman tapaan, jossa kolmannet treffit ovat merkki seksistä. Toisin sanoen, jos tulee kutsu kolmansille treffeille, niin kannattaa laittaa kauniit kalsarit jalkaansa ja tekeytyä kiintoisaksi.

Seuraavana asiaa treffimaailmasta. Itselleni täysin vieras maailma, sillä olen treffien sijaan käynyt parisuhteissa. Kaikki kirjoittamani pohjautuu siis kuulopuheisiin tai omiin olettamuksiin.

Anteeksi, valehtelin. Muistan minä yhdet treffit 90-luvun loppupuolelta. Kutsun niitä niin sanotuiksi ”Snapchat -treffeiksi”. Snapchatissa kuva häviää, kun sen on vastaanottajana kerran katsonut. Minulle kävi treffeillä samalla tavalla. Nähtyäni kauniin treffiseuralaiseni, hän sanoi lähtevänsä käymään vessassa. Eikä hän ole vieläkään palanut takaisin tuolta vessareissultaan. Koskaan en ole häntä sen jälkeen nähnyt.

Mietitäänpä aluksi tuota kolmannen treffien sääntöä. En ole pahasti väärässä, jos sanon, että treffeillä kohtaa kaksi rakkaudennälkäistä ihmistä. Eihän siinä ole mitään järkeä, että jos kyseiset ihmiset huomaavat olevansa kemiallisesti toisensa, että seksi säästetään kolmansille treffeille. Sehän on vähän sama kuin tekisi ihan kamalasti mieli mennä saunaan ja kahdella ensimmäisellä kerralla istuisi ensin kylmässä saunassa ja vasta kolmannella kerralla kiuas olisi kuuma ja saisi heittää löylyä.

Elämä on lyhyt ja Rytkönen pitkä. No tämä ei liittynyt nyt aiheeseen, sillä tulin maininneeksi erään helvetin huonon suomalaisen elokuvan nimeltä. Vai oliko se hyvä? Nyt en muista. Tarkoitan siis edellä mainitulla asialla sitä, että miksi odottaa, jos heti tuntuu hyvältä ja on mahdollisuus, että kaksi rakkaudennälkäistä ihmispoloista saisivat haluilleen täyttymyksenä. Ehdotankin, että tässä epävarmassa ajassa, jossa huominen voi olla ties minkälaisen pandemian muotoinen, että kolmansien treffien sijaan harjoitettaisiin kolmansien juomien jälkeistä seksiä. Tämä vihjeenä kaikille teille treffejä harrastaville.

Sitä paitsi, meille parisuhdeorientoituneille tyypeille kolmannet treffit tapahtuvat jo parisuhteessa ja kaikkein nopeimmilla tyypeillä alttarilla ja sinne asti ei seksiä kannata missään tapauksessa säästää, sillä kaikki tilastokäppyrät näyttävät sitä, että naimisiinmenon jälkeen seksin määrä vähenee huomattavasti ja jos sitä ei ole ennen sitä tullut nauttineeksi, niin käy niin, että jää niin sanotusti pullakahvit saamatta.

Olen kuullut, että yksi yleisimmistä kysymyksistä treffeillä on, että mitä sinä teet työksesi? Taas asia, jota en ymmärrä. Kun ei voisi vähempää kiinnostaa se, että minne tuleva puoliso lähtee aamusisin sängystä töihin. Pääasia, että lähtee, koska sitten voi itse jäädä siihen sängylle pötköttämään päiväksi.

Puoliso voisi lähteä mielellään sellaiseen kuuden tunnin päivään, sillä yllättävän kova nälkä tulee silloinkin ihmiselle, kun ei tee yhtään mitään. Tulee sitten takaisin viimeistään iltapäivällä tekemään ruokaa. Jonkun se on kodistakin pidettävä huolta, koska esimerkiksi luova ajattelu tarvitsee ihan hirveän paljon tyhjää aikaa ympärilleen.

Monihan erheellisesti kuvittelee, että esimerkiksi sellainen viinaan menevä iskelmätähti ei tee mitään silloin, kun hän alkaa juomaan jo aamupäivästä halpaa valkoviiniä. Kyllä hän tekee. Hän luo uutta ja on vain ajan kysymys, että milloin sieltä tipahtaa papereille hitti.

No, nyt eksyimme treffien maailmasta jo romanttiseen parisuhdemaailmaan, mutta sinne sitä herkästi ajatus lipsahtaa parisuhdeblogissa.

Teidän käsissännehän se on tämä maailma ja minä olen kuulkaas maailman väärin ihminen puhumaan kenellekään mitään treffailusta, mutta en minä parisuhteistakaan mitään ymmärrä, vaikka olen sellaisissa ollut lähes koko aikuiselämäni ja kirjoitan aiheesta jopa blogia, joten yllättävän näppärästi sitä tuli kirjoitettua treffimaailmastakin vailla minkäänlaista kokemusta.

Seuraavaksi taidan hakea Paavin virkaan.

Lue myös

X