Havaintoja parisuhteesta

Tämä teksti on omistettu hänelle, joka tästä kaikesta on vastuussa

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Jokainen aika jättää jälkensä tuleville sukupolville.

Jokaisella aikakaudella on ihminen joka toiminnallaan johtaa yhteiskuntaa. Jonka käsissä on valta ja mahdollisuus käyttää sitä.

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme poliittisesti hyväksyneet rasismin. Näennäisesti on tehty julistuksia jotka muka tuomitsevat vihapuheen ja rasismin. Kunnes julistus on unohdettu ja rasismille on annettu lupa, koska siihen ei ole puututtu millään tavalla.

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme poliittisesti hyväksyneet leikkaukset jotka ovat historiamme julmimmat. Leikkausten johdosta saamme lisääntyvää lapsiperheköyhyyttä, asunnottomuutta, leipäjonojen kasvua, lohduttomia ratkaisuja ja kohtuuttomuutta. Kaikkea tätä kritisoimalla saa osakseen vihapuhetta, uhkailua ja kommunistin leiman.

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme ajatuneet lähelle tilannetta, jossa olemme valmiit luopumaan länsimaisesta oikeusvaltion käsitteestä. Ja jos ei ole valmis sitä hyväksymään, niin saa päällensä hyökkäyksen.

Viimeisen puolen vuoden aikana olemme luopumassa työntekijöiden oikeuksista, sillä työntekijä on olemassa vain työnantajaa varten. Ammattiyhdistysliikkeet leimataan saatanasta seuraavaksi ja työväenaate halutaan haudata kuuden metrin syvyyteen.

Kukaan ei puutu rasismiin. Kukaan ei puutu laitaoikestolaisen rahaministerin vihaa pursuviin blogiteksteihin. Samana päivänä kun hallituksen epäinhimilliset leikkaukset saatetaan todeksi media ottaa kohteeseen edellisen pääministerin bikinikuvat ja hässäkkä on valmis.

Tämä on Suomi vuonna 2023 ja Suomi ei ole koskaan ollut näin laitaoikealla kuin se nyt on. Me olemme hyväksyneet empatiakyvyttömyyden, rasismin ja jyrkän kahtiajaon.

Tämä teksti on omistettu Suomen pääministerille. Hän tämän kaiken mahdollistaa. Hän on vastuussa. Ja häntä tukevat mahdollistajat.

X