Havaintoja parisuhteesta

”Tuntui kuin olisi tätä hetkeä varten kärsinyt ne kymmenet huonot treffit”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Onnistunut treffitarina.
Usein tuntuu, että laittaudutaan oikein viimeisen päälle ja ollaan kaikkea muuta kuin omia itsejämme ensi treffeillä ..

Tänään koin jotain erilaista, oli juteltu viestein ja puheluin lyhyen aikaa, ja kummallakin oli kova halu päästä näkemään livenä, että onko tässä oikeasti sitä jotain..
Mies kehotti tulemaan omana itsenä, joten laitoin mukavat ja siistit vaatteet, vain vähän silmämeikkiä, jota käytän aina ja ei kun menoksi.

Tapaamispaikassa jalat notkahtivat heti nähdessämme toisemme ja tuntui kuin olisi tätä hetkeä varten kärsinyt ne kymmenet huonot treffit ennen tätä..

Söimme lounasta, herrasmies kun oli niin tarjosi minullekin. (Tämä ei ole kovinkaan tavallista) Juttelimme alkujännityksestä selvittyämme hyvinkin kotoisasti. Oli helppoa sanoa, mitä ajatteli ilman että piti ensin miettiä voiko sanoa vai ei. Pitkiä katseita , ujoja hymyjä ja se sydämen tykytys rinnassa kun toivoi vain koko ajan, että tämä hetki ei koskaan loppuisi..

Päädyimme miehen luokse jatkamaan juttelua, keiteltiin kahvia ja halailtiin. Suukoteltiin huulet tunnottomiksi, oltiin vain.
Edelleen toivoin, että velvollisuudet eivät odottaisi, vaan voisin jäädä ikuisuudeksi tähän kainaloon, joka tuntui heti kodilta.
Omalta.

Olen aiemmin hätiköinyt ja helposti hypännyt sänkyyn ensi treffeillä, mutta nyt, vaikka kuinka halutkin heräsivät, jarruttelin. Ajattelin, että meillä on hyvällä onnella vaikka koko loppuelämä aikaa.

Lopulta tunteja myöhemmin, hän saatteli minut autolleni, puhdisti sen lumesta ja suukottelimme vielä ennen eron hetkeä. Tätä tunnetta en ajatellut kokevani enää koskaan, aion ottaa siitä kaiken irti ja toivoa, että se kestää.
Ikävintä tässä on pienehkö välimatka ja työt, jotka estää usein näkemästä, mutta hyvää kannattaa odottaa.”

Lue myös

X