Horoskooppimerkit

Millainen syyspersoona olet? Näin horoskooppimerkkisi viettää mieluiten syksyä

Kesä on ohi ja syksy kolkuttelee ovella. Miten sinä vietät mieluiten syksyä? Horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen syyspersoona olet!

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Eri horoskooppimerkeillä on erilaiset syksyn viettämiseen liittyvät mieltymykset.

Kesä on ohi ja syksy kolkuttelee ovella. Miten sinä vietät mieluiten syksyä? Horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen syyspersoona olet!

Yksi rakastaa syksyistä ulkoilua, toinen kiiruhtaa laittamaan kotia uuteen uskoon säiden viiletessä. Listasimme, miten eri horoskooppimerkit haluavat viettää syksyään.

Oinas (20.3.–19.4.) nauttii syksyisestä liikunnasta

Sinä haluat olla syksyisin siellä, missä on menoa ja meininkiä. Nautit erityisesti syksyisestä liikunnasta. Haluat potkia jalkapalloa syksyisissä maisemissa tai käydä katsomassa jalkapallo-otteluita, nautit sekä kilpailemisesta että kilpailujen seuraamisesta. Syysmaratonin juokseminen saattaa siintää unelmana mielessäsi.

Härkä (20.4.–20.5.) rakastaa ruoan laittamista ja illallisten järjestämistä

Uusi syksy, uudet maut. Sinä siirryt syksyllä keittiöön kokeilemaan uusia, herkullisia syysreseptejä. Nautit illallisten järjestämisestä. Luultavasti kehittelet syksyisistä resepteistä omia versioitasi, joita illalliskutsuillesi saapuvat ystäväsi pääsevät maistamaan. Syksyn aikana haluat ehdottomasti lähteä viikonloppumatkalle rentoutumaan sekä tutustumaan tarkoin valitsemasi kohteen ravintola- ja vaatekauppatarjontaan.

Kaksonen (21.5.–20.6.) yhdistää seikkailun ja rentoutumisen

Olet seikkailunhaluinen ja kyllästyt nopeasti samojen asioiden toistamiseen. Onneksesi syksy tarjoaa sinulle sekä seikkailua että rentoutumista samassa paketissa; suosikkitekemisiäsi syksyllä ovat luonnossa retkeileminen, patikointi, kalliokiipeily ja jousiammunta. Ne selkeyttävät ja virkistävät mieltäsi. Mikäli tilaisuus tarjoutuu, osallistut innolla syksyn elokuvafestivaaleille tai syksyisten viinien maisteluun.

Rapu (21.6.–22.7.) nauttii taiteesta ja käsitöiden tekemisestä

Inspiroidut syksyn väriloistosta, joten ei ole ihme, että syksyllä nautit erityisesti taiteen luomisesta ja käsitöiden tekemisestä. Luultavasti läheisesi saavat nauttia kättesi töistä itse tehtyjen lahjojen muodossa. Taiteilun ja käsitöiden tekemisen lisäksi sinuun tekee vaikutuksen syksyisen kaunis tähtitaivas. Nautit ilta- tai jopa yökävelyillä käymisestä yksin tai läheistesi kanssa.

kuun-valossa-kavely
Rapu nauttii ilta- tai jopa yökävelyillä käymisestä yksin tai läheistensä kanssa.

Leijona (23.7.–22.8.) ottaa ohjat – kirjaimellisesti

Olet itsevarma ja nautit johtajan roolista, joten syksyinen ratsastusretki luonnon helmassa on sinulle täydellinen syysaktiviteetti. Nautit hevosen ohjaamisesta ja tuulen tunteesta kasvoillasi. Myös vuorikiipeily saattaisi olla haaste mieleesi. Jos tarvitset motivaatiota syksyyn, palkitse itsesi aktiviteettien jälkeen herkullisella ravintolaillallisella. Se on palkinto sinun mieleesi.

Neitsyt (23.8.–22.9.) taikoo kodin uuteen uskoon

Sinä rakastat pienten yksityiskohtien hiomista. Siksi sinulle täydellinen syysprojekti on kodin laittaminen. Ei liene yllätys, että viimeisen päälle sisustetuissa ja koristelluissa kodeissa näkyy usein neitsyen kädenjälki. Mikäli voit suunnitella ja toteuttaa talvipuutarhan kotiisi, myös sen hoito täyteen kukoistukseen voisi olla sinulle erityisen mieluisaa puuhaa.

Vaaka (23.9.–22.10.) nauttii romanttisista kävelyistä

Romanttisena horoskooppimerkkinä rakastat syksyisiä kävelyretkiä rakkaasi kanssa. Eniten nautit kävelyistä kauniissa maisemissa juuri auringonlaskun aikaan. Haluat kuitenkin myös lähteä syksyisen raikkaaseen ilmaan kävelemään järven rantaa pitkin ja katselemaan vedessä lipuvia lintuja. Ystäviensä kanssa vaaka haluaa syksyisin viettää hauskaa aikaa, nauraa ja olla leikkisä. Hassuttelu kunniaan siis!

jarven-ympari-kavely
Vaaka nauttii kävelyistä kauniissa maisemissa juuri auringonlaskun aikaan.

Skorpioni (23.10.–21.11.) suunnistaa metsään

Kun syksy saapuu, sinä suunnistat metsän siimekseen. Haluat astella synkän metsän siimeksessä yksin tai jonkun sellaisen kanssa, jonka seurassa sanoja ei tarvita. Nautit hiljaisuudesta. Jos kaipaat jotain villimpää tekemistä, lähde kuumailmapallolennolle. Syksy on täydellinen aika ihailla maata aivan uusista korkeuksista.

Jousimies (22.11.–20.12.) lähtee vaeltamaan

Sinä rakastat syksyisiä vaelluksia. Rakastat ulkona olemista ja luonnon näkemistä ja kokemista. Syksyisin sinuun iskee into tutustua tarkemmin omaan kaupunkiisi tai kaupunkeihin kotikaupunkisi lähellä. Luultavasti suunnittelet ja kenties myös toteutat syksyn aikana matkan paikkaan, jossa et ole ikinä ennen käynyt.

Kauris (21.12.–19.1.) kiertelee kirpputoreilla

Nautit syksyisin kirpputorien kiertelystä ja historiallisiin paikkoihin ja museoihin tutustumisesta. Jotta syksystäsi tulee täydellinen, sinun kannattaa antautua pieneen seikkailuun. Esimerkiksi pienimuotoinen retki kokonaan uuteen kaupunkiin tai sinulle tuntemattomaan puistoon tekee sinusta äärimmäisen onnellisen ja tyytyväisen.

kavely-puistossa
Kauris nauttii syksyisin esimerkiksi kävelyretkestä tuntemattomaan puistoon.

Vesimies (20.1.–18.2.) ottaa osaa älyllisiin keskusteluihin

Vesimiehen syksy on täynnä älyllisiä keskusteluja ystävien kanssa. Ja nämä keskustelut ovat kaukana tylsästä! Esimerkiksi lähellä sijaitsevaan panimoon tutustuminen ja panimon tuotteiden makumaailmaan perehtyminen ovat juuri sellaista älyllistä tekemistä, jota vesimies syksyynsä kaipaa. Älyllisten keskustelujen lisäksi vesimies nauttii syksyisin mielellään joukkueurheilusta.

Kala (19.2.–19.3.) haluaa rentoutua kylpylässä

Jos sinulla on mahdollisuus päästä syyspurjehdukselle, merkitse se oitis kalenteriisi. Purjehtiminen syksyisissä maisemissa ja ilmassa on tekeminen, josta nautit takuuvarmasti. Kun ilmat kylmenevät, sinun kannattaa lähteä kylpylään rentoutumaan ja jättää arjen kiireet hetkeksi taaksesi. Syksyllä järjestettävät konsertit, joissa saat tanssia sydämesi kyllyydestä, tuovat sinulle hyvän ja iloisen mielen.

Lähteet: DailyHoroscope.com, Your Tango

X