Vuosihoroskooppi 2018, oinas
Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Oinas (20.3.–19.4.)

Oinaan on nyt aika luopua piintyneistä käsityksistä ja ennakkoluuloista. Aikaisempaa vakaampi talous antaa oinaalle mahdollisuuden hemmotella itseään ja kehittää sensuelleja puoliaan.
Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Tämä on sinulle tulevaisuuden vuosi. Jotta menestyisit, luovu piintyneistä käsityksistä ja ennakkoluuloista. Arjessasi ihmisiä tulee ja menee. He tuovat mukanaan lisää vastuuta ja myönteisiä muutoksia. Ei pitäisi olla yllätys, että sinusta pidetään joukon johtajana. Olet rohkea ja energinen ja elät hetkessä. Menneiden vatvominen ei ole sinun heiniäsi.

Rakkaus

Läheisesi saavat voimaa ”kaikki tai ei mitään” -asenteestasi. Aikaisempaa vakaampi talous antaa sinulle mahdollisuuden hemmotella itseäsi ja kehittää sensuelleja puoliasi. Olet oloihisi tyytyväisempi kuin ennen, ja toisaalta tunnet itsesi entistä vapaammaksi. Nautit todennäköisesti enemmän nykyisistä ihmissuhteista kuin uusista tuttavuuksista, ja se tuo elämään pysyvyyttä. Pidät energisistä ja epätavallisista ihmisistä. Päästä heidät lähipiiriisi.

Terveys

Voi olla, että kevään ja syksyn mittaan tunnet toisinaan olevasi kuin kala kuivalla maalla. Se johtuu siitä, että et saa kaikkea haluamaasi tukea. Terveyden kannalta on kuitenkin tärkeää välttää stressiä. Jos lähelläsi on joku, jonka kanssa et tule toimeen, luovu hänestä. Pärjäät hyvin ilman hänen kielteisiä mielialojaan!

Työ

Nyt on aika ottaa vaarin mahdollisuuksista, joita saat. Uraa edistävä Saturnus rohkaisee sinua paiskimaan kovasti töitä. Suhtaudu määrätietoisesti tavoitteisiisi ja kurkota tähtiin. Miksi tyytyisit vähempään? Äläkä pelkää ylilyöntejä, sillä Saturnus auttaa päättäjiä huomaamaan sinut ja näyttää heille parhaat puolesi. Se tarjoaa myös mahdollisuuden parantaa suoritusta kaikilla tasoilla.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

X