Horoskooppimerkit

Vuosihoroskooppi 2018: Vesimies (20.1.–18.2.)

Itsevarmuus tuo vesimiehen rakkauselämän liekkeihin uusia ulottuvuuksia. Työ ja sosiaalinen elämä sekoittuvat vuoden mittaan toisiinsa ja perhepiirissä on tapahtumassa suuri muutos.
Teksti: Cassandra Nye Kuvat: Kuvitus: Ulla Sainio

Työ ja sosiaalinen elämä sekoittuvat vuoden mittaan toisiinsa. Vastaan voi tulla jopa mahdollisuus intiimiin suhteeseen. Luota silloin vaistoosi. Matkustelu saattaa tuoda töihin uusia ideoita. Ne tuntuvat yksinkertaisilta, mutta ota huomioon myös talous. Voisitko jakaa työn ja siitä koituvat edut jonkun toisen kanssa? Itsevarmuus tuo rakkauselämäsi liekkeihin uusia ulottuvuuksia.

Rakkaus

Ne, jotka ovat jo asettuneet aloilleen, jatkavat samaa rataa. Sinkut ovat elämäänsä tyytyväisempiä kuin aiemmin. Ehkä on parempi olla vähän aikaa yksin kuin hyväksyä toiseksi paras. Kaikki vesimiehet huomaavat, että sekä vanhoista että uusista ystävyyssuhteista tulee entistä tärkeämpiä.

Terveys

Perhepiirissä on tapahtumassa suuri muutos – joku kenties poistuu. Se voi johtua siitä, että hän muuttaa tai lähtee joukostanne. Se saattaa sillä hetkellä tuntua surulliselta, mutta ajan mittaan ymmärrät myös asian hyvät puolet ja tajuat, että kaikki on mennyt niin kuin lähtijä on halunnut. Terveyden pitäisi ylipäätään olla hyvä lukuun ottamatta syksyn pieniä poikkeuksia. Muista liikunta ja terveellinen ruokavalio.

Työ

Työtilanne on muun muassa Jupiterin ansiosta energinen. Käytä hyväksesi kaikki tilaisuudet päästä eteenpäin. Sinun pitäisi tuntea olosi kotoisaksi vaihtelevassa ja innostavassa ilmapiirissä. Opettele uutta tekniikkaa. Se on ystäväsi, jos osaat käyttää sitä. Vuoden edetessä Pluto tuo esiin syvimmät ajatuksesi ja tavoitteesi. Voi olla, että kaikki työhön liittyvät asiat eivät enää sovi pirtaasi.

Lue myös muiden horoskooppimerkkien ennusteet.

X