Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 1.3.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
Istock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu on nyt herkässä ravun merkissä ja se voi vaikuttaa sinuunkin herkistävästi. Jossain päin, kuten työympyröissä tai kotioloissa, saattaa olla dramaattisia tunteiden purkauksia tai sitten draaman kaipuu näkyy tv-ohjelmavalinnoissa tai iltaohjelmassa muuten. Tunnetasolla voi tulla uusi alkukin!

Härkä (20.4.-20.5.)

Aurinko ja kuu osuvat merkkiisi tasapainoisesti, mikä tietää kohtuullisen tasaisia olotiloja ja sitä, ettei mikään hetkauta turhaan. Työympyröissä tai jonkun merkittävän päämäärän suhteen voi olla juuri tänään tai huomenna varsinkin vaikuttava virstanpylväs, ja ehkä asemasi on jollain lailla muutoksessa.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Suurimmat vilskeet voivat olla tällä erää ohi ja saat tilaisuuden viettää aidosti rauhallista aikaa, esimerkiksi lounaalla tai muutoin turvallisen oloisen henkilön kanssa. Sosiaalisen aseman nousuun liittyvät tavoitteet ovat vielä esillä, mutta työelämän tavoitteet ovat seuraavien kuukausien aikana tapetilla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Aurinko ja kuu ovat kumpikin vesielementin merkeissä, mikä on myös oma elementtisi, ja se lupaa miellyttäviä tuntoja tämän päivän ja huomisen ajalle. Venus ja Jupiter pitävät puolestaan vielä viikkojen ajan yllä tavoitteellisuutta ihmisten kanssa, ja halua ottaa ohjakset käteen esiintyy tavallista enemmän!

Leijona (23.7.-22.8.)

Sinulla näyttää olleen viime viikkoina vaativia pohdiskeluja tai pitkällisiä neuvotteluja toisen ihmisen tai tahon kanssa, mutta kärkevimmät vaiheet ovat näinä päivinä käsillä. Olisiko kyse sopimuksesta tai uudesta organisaatiosta? Ehkä haluat värikkäitä elämyksiä tänäänkin upeiden Venuksen ja Jupiterin johdosta!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Jokin aherrusvaihe näyttäisi olevan lopuillaan näinä päivinä, ja valmiutesi kasvaa ottaa vastaan uutta vastuuta lähiviikkojen aikana, erityisesti sen jälkeen kun Saturnus tulee vastakkaiseen merkkiisi. Kiinnitä vielä paljon huomiota yksityiskohtiin. Tunnepuolen koukerot ovat vieläkin mystisiä!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Työ, ura ja tavoitteiden saavuttaminen ovat todennäköisesti näiden päivien teemoja, ja pyrit siihen kaikin keinoin. Ympärilläsi on todennäköisesti täysi tohina, ja kaikilla on uskoa itseensä ja vauhti päällä. Oletko huomannut kypsyneesi rakkaudessa viime vuosina? Tämä voi olla suurin oivallus juuri nyt!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jotkin elämän perustoihin liittyvät seikat ovat olleet pidempään esillä ja juuri nyt parin päivän ajan niissä on varsin selkiyttävä vaihe. Jopa uusi perusta elämällesi voi olla rakentumassa paraikaa. Kontaktit muihin paikkakuntiin ovat enimmäkseen lämpöisiä, ja kaukana asuva läheinen voi ottaa yhteyttä.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Juuri nyt voi olla tarpeen katsastaa rahatilanne tai pankki- ja vakuutusasioita, tai sitten tällaiset aiheet tulevat eteen työelämän puolella. Jokin turvallisuuteen tai varmistamiseen liittyvä seikka voi askarruttaa. Onko oppiminen tulossa päätökseen? Ainakaan siihen liittyvät aiheet eivät näytä olevan kauaa tapetilla.

Kauris (21.12.-19.1.)

Useilla kauriilla on meneillään loppuvaihe siinä, miten hoitavat raha-asiat ja tavaroiden järjestämisen ja siirtämisen paikasta paikkaan. Jos et ole tehnyt tarpeeksi, kiireellinen tilanne voi tulla vastaan näinä päivinä. Planeetat huutavat sinua panostamaan kodin ja perheen viihtyvyyteen!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Sinulla on varmaankin näinä päivinä vaihtelevia olotiloja, etkä ole immuuni myöskään alakuloisuudelle. Merkuriuksen ja Saturnuksen yhtymä taivaalla voi vaikuttaa kaikkiin merkkeihin vakavoittavasti. Useat planeetat pitävät kuitenkin vahvasti puoliasi mitä innostuneisuuteen ja edistymiseen tulee!

Kalat (19.2.-19.3.)

Päävivahde näinä päivinä liittyy yhteiskunnan reuna-alueiden asioihin, kuten syrjäytyneisiin tai sairaisiin, joita varmaankin haluat auttaa entistä enemmän. Ehkä olet mukana konkreettisessa auttamishankkeessa. Miten saisit tunne-elämään enemmän käsin kosketeltavaa konkretiaa, panosta siihen!

X