Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 6.7.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Jos vain haluat, saat helpommin itsesi tai asiasi näkyviin, ja se voi olla hyödyksi erityisesti ammateissa, joissa esilläolo on olennaista. Nyt voi olla kyse vapaudesta, tilasta tai ylellisestä kokemuksesta, jota halutaan enemmän puolin ja toisin. Olisikohan aika kääriä hihat ylös jossain aiheessa?

Härkä (20.4.-20.5.)

Mars kyntää merkissäsi tuoden sinulle lisää voimavaroja kulkea määrätietoisesti eteenpäin, joten lomailussakin olisi hyvä olla aiheita, joita voi työstää tai ainakin enemmän liikuntaa. Et vielä lähde kuitenkaan täysillä liikkeelle, vaan kuun asema vaa’assa pitää sinut kaunistamassa arkista ympäristöä.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Kuu vaa’assa osuu nätisti merkkiisi, tuoden ehkä esiin vaa’an merkkiin liittyviä kukkaisteemoja tai pastellivärejä, joihin kiinnität tavallista enemmän huomiota. Ostaminen voi kiinnostaa taas tavallista enemmän, ja näet herkemmin kotisi tarpeet siinä yhteydessä. Venus on merkissäsi vielä yli viikon ja voit löytää rakkauden!

Rapu (21.6.-22.7.)

Ilmapiirissä voi olla jotain sellaista, että asiat leviävät herkästi laajalle rintamalle, ja se merkitsee kannaltasi sitä, että saatat menettää otteesi jostain asiasta. Toisaalta jos olet itsekin leikissä mukana, voit saada ideoita elinpiirisi kasvattamiseen jatkoa ajatellen. Ryhmässä toimiminen osoittautuu rakentavaksi!

Leijona (23.7.-22.8.)

Aurinko ja Merkurius ravun merkissä tuovat nyt elämääsi parhaimmillaan sellaisia lomaelementtejä, että pääset kaukaisiin paikkoihin tai säyseisiin tunnelmiin. Merellä, vedellä, musiikilla tai ihanilla maalaisteemoilla voi olla suurempi rooli. Sinulla voi olla tiedossa myös ihania lukuhetkiä! Hektisyys iskee välillä.

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Planeettojen merkin vaihdon myötä sinun kohdallasi tahti muuttuu tuleviksi viikoiksi siten, että alat nähdä kauemmas ja pidemmälle, toisin sanoen, olisi ihme, jos et matkusta tulevina viikkoina. Kansainvälisyys voi olla teemana muutenkin. Juuri nyt saatat ihastua kauniiseen esineeseen tai vaatteeseen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Sinulla on omassa merkissäsi kuu, joka saa pontta Jupiterista ja tuo iloa, hauskuutta, ylellisyyttä tai tekemistä muiden kulttuurien kanssa. On mahdollista, että ihastut vaikka esineeseen, joka muistuttaa jostain kaukaisesta paikasta. Sinuun voi iskeä selkeä tarve järjestellä työasioitasi tai tärkeää paperiasiaa.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Mars on tullut merkkiäsi vastapäätä pariksi kuukaudeksi ja se lupaa tekemisiisi uutta hektisyyttä, vaikkakin enimmäkseen toisten kanssa. Pahimmillaan siihen voi liittyä vaatimuksia ja riitautumista, joten mieti tarkkaan sanojasi! Pystyt luomaan hyviä kontakteja kuitenkin sekä viranomaisiin että muihin tahoihin.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Pientä jarrua tulee viimeaikaisille seikkailuille tai sankaruudelle, joita olet itse halunnut osoittaa tai sitten olet ollut sellaisessa mukana. Lähiviikkoina on keskityttävä aiheisiin, jotka ovat jääneet taka-alalle, kuten pieniin yksityiskohtia vaativiin tehtäviin tai korjauksiin. Jotain ihanaa kanssakäymistä on tänään!

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuu, Merkurius ja Jupiter ovat haasteellisessa asemassa merkkiisi, ja siksi voit kokea ylenpalttista kiirettä tai muuta sellaista, jossa et välttämättä tunne olevasi mukavuusvyöhykkeellä. Toiveiden ja halujen mittasuhteet voivat olla suuria ja tähtäät korkealle. Näyttämisen tarve voi kasvaa ja ilmetä ehkä harrastuksessa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Osittain planeetat näyttävät heittävän sinut pienimuotoisempiin ympyröihin verrattuna siihen, mitä olet viime viikkoina kokenut. Ehkä pakottava tarve laittaa kotia, remontoida tai vaikka muuttaa voi iskeä mieleesi, ja perheen piirissä näyttäisi olevan kaikenlaista aktiviteettia. Tuulahdus kaukaa viehättää!

Kalat (19.2.-19.3.)

Merkuriuksen asema on muuttunut pariksi viikoksi siten, että saat helpommin hoidettua esilläoloa ja keskustelua. Pystyt ilmaisemaan itseäsi luovasti ja kynä kannattaa ottaa käteen. Pientä matkaa tai runsasta liikkumista lähialueilla on luvassa, tai sitten yhteydenpito on kiireellistä. Suhteessa voi olla vääntöä!

X