Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 18.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuu liittää jälleen ajatuksiasi enemmän kaikkeen siihen, mitä voit tehdä avarakatseisessa tai ennakkoluulottomassa ympäristössä. Ovia voi myös aueta eri suuntiin, mutta eivät ne kaikki hyödyllisiä avauksia ole. Luova ja seikkailullinen henki vallitsee ehkä enemmän kuin viikkoihin. Suhteet ovat mukavia!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä haluat kaiken olevan järjestyksessä tänä viikonloppuna, ainakin mitä ohjelmaan tulee. Voikin olla tärkeää osallistua johonkin riehakkaaseen tai luonteeltaan erikoiseen tilaisuuteen. Toisaalta parasta on arjen kuljettaminen tasaisesti ja turvallisen ilmapiirin luominen suhteessa. Sinulle voi olla tyrkyllä moni!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Työnteon ja aikaansaamisen henki on monilla kaksosilla läsnä ja tuloksi siitä saattaa näkyä myös viikonloppuna. Parhaimmillaan se merkitsee suuria ja pieniä korjauksia, joita suoritetaan loppuun. Tunneplaneetat tuovat iloa ja helppoutta suhteisiin, ja pieni retki toiselle paikkakunnalle on mahdollinen.

Rapu (21.6.-22.7.)

Olet saanut viime viikkoina paljon energiaa auringon ja Marsin harmonisesta asemasta merkkiisi, ja sama jatkuu vielä joitakin päiviä. Tämä energia on luonteeltaan esiin työntävää, leikkisää tai urheutta korostavaa. Kuu on pari päivää taloussektorilla, joten niitäkin seikkoja pohdit. Älä odota romantiikalta liikaa!

Leijona (23.7.-22.8.)

Eteenpäin pyrkiminen, tavoitteen saavuttaminen tai parhaan mahdollisen tuloksen saaminen saattavat olla teemoja, ja ylpeys heittää oman lisänsä asioihin. Toisten kanssa ei tule aina valmiita vastauksia ja voit joutua arvuuttelemaan. Oletko kenties tapaamassa ihmistä, jonka ajatusmaailma on originelli?

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Edellyttävätköhän arjen järjestelyt paljon tänä viikonloppuna? Ja olisiko uusi asenne vaikkapa työvälineisiin, kokkaukseen tai korjauksiin tarpeen? Terveysaihe voi kiehtoa uudesta näkökulmasta. Pienessä piirissä tai läheisten kanssa saattaa olla enemmän ohjelmaa ja asioiden hoitamista.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Jotkin pitkäaikaiset planeettavaikutukset viittaavat siihen, että näinä aikoina on suuriakin talousasioiden järjestelyjä tai jopa elämänkaaresi kannalta merkittäviä hankintoja. Ne voivat aika ajoin putkahdella esiin, kuten nyt vaikkapa äkkinäisten mielihalujen muodossa. Viihde ja pelit ovat nyt parhaita!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Planeetoissa on tänä viikonloppuna näyttävyyttä ja voimaa, mutta varo kuitenkin tuomasta itseäsi tai näkemyksiäsi esiin väkisin. Kodin asioissa saata tarvita ekstraripeyttä ja aikaansaannoksesi voi olla poikkeuksellinen. Tunnereaktiot saattavat ajautua väärille raiteille kuun haasteellisen aseman myötä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Selkein positiivinen planeettavaikutus on lähiviikkojen aikana elohopeaan liitetyn Merkuriuksen sijainti omassa merkissäsi. Voit hyödyntää sitä vaikkapa opiskelussa, tiedon käsittelyssä tai somekanavien paremmassa käytössä. Tämän viikonlopun aikana tunneplaneetat työntävät sinua sosiaalisiin sfääreihin!

Kauris (21.12.-19.1.)

Ehkä voisi olla aika rauhoittua ja keksiä sellaista ohjelmaa viikonlopuksi, joka saa pikemmin pysymään paikoillaan. Erikoisempi ravintolaelämys voisi olla tällainen. Ostaminen saattaa houkuttaa jonkin verran, ja siihen saattaa liittyä väriä tai valoa. Pidä huolta suhteen säännöistä, niin kaikki menee paremmin!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Jokin intohimoinen aherruksesi saattaa olla vielä kesken, mutta on paljon mielessäsi. Sinullahan on ollut mitä paras tilaisuus edistää tavoitteesi toteutumista viime aikoina. Nyt viikonloppuna käytännön tarpeet ja velvollisuudet voivat olla ristiriidassa korkeampien visioiden kanssa. Vältä liioittelua!

Kalat (19.2.-19.3.)

Tänä viikonloppuna voi ilmetä monenlaisia haaveita. Tai sitten fantasioilla ja vellovilla musiikkimaailmoilla on enemmän merkitystä. Toisaalta haluat ehkä levätä enemmän tai viettää aikaa paikassa, joka on kaukana normirutiineista. Suhteeseen voi saada parannusta sillä, raha-asioista puhutaan reilusti.

X