Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 28.5.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Tämä voisi olla sopiva hetki kääriä hihat ylös ja ryhtyä tarpeellisiin korjauksiin, pihan kunnostamiseen tai vaikkapa pitkään odottaneeseen remonttiin. Näet nyt helpommin, mikä kaipaa korjausta. Merkissäsi oleva Marsin ja Jupiterin yhtymä pitää kuitenkin sinut valloittavassa tilassa, myös rakkaudessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla on nyt älyllistä voimaa laittaa liikkeelle jotain, jossa vaaditaan pitkäjänteisyyttä ja joka voi kantaa hedelmää joskus tulevaisuudessa. Huomaat siihen nähden tarpeelliset näkökulmat ja osaat tehdä tarvittavat muutokset. Nyt tarvitaan joustavuutta muutenkin. Venus tulee merkkiisi lisäten hempeyttä!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Nyt on esillä asioita, jotka vievät ajatuksesi hyvin kauas, jopa toiselle puolelle maapalloa. Tai sitten ajatuksesi lentävät alitajunnassa, unissa ja jopa omissa tai toisten pelkotiloissa. Seikkailu suuremmalla joukolla sopisi hyvin tähän päivään, ja voisit ottaa ohjakset käsiisi hauskanpidossa!

Rapu (21.6.-22.7.)

Eteenpäin pyrkimisessä on hieman rajuja vaiheita tai sitten sorrut korostamaan liiaksi omaa etuasi. Olisi erityisen tärkeää, että löydät näinä päivinä rakentavan tavan kanavoida haluasi näyttää kaapin paikan tai osoittamaan suuntaa muille, tai muutoin seurauksena voi olla jonkun tympääntyminen sinuun!

Leijona (23.7.-22.8.)

Yrität ehkä kovastikin edetä päämäärissäsi, mutta paras tapa on hitaasti mutta varmasti, monia kohtia hioen. Tämä voi tuntua turhauttavalta, sillä sinulla on valtavasti energiaa vaikka mihin, eikä vähiten matkustamiseen. Matkoilla on joitakin hidasteita, joten pidä kunnolla huolta matkalipuista ja lompakostasi!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Päivän pitäisi olla kaikin puolin rauhoittava, ehkä siksi, että saat jonkin asian päätökseen, ja sillä on vaikutusta hyvinvointiisi. Tai sitten saat tilaisuuden vierailla idyllisessä, luonnonläheisessä paikassa, joka tekee sinuun vaikutuksen pitkäksi aikaa. Jos olet yksinäinen, voit törmätä intensiiviseen ihmiseen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Monilla vaaoilla on nyt vaihe, joka sisältää aktiivista yhteistoimintaa ja useimmiten jopa fyysistä sellaista. Olisi erinomainen aika osallistua ryhmäliikuntaan, harrastaa kahdenkeskistä liikuntaa tai rehkiä yhdessä maan ja mullan parissa. Testosteronia tai meteliä voi olla enemmän ympärilläsi, ja se ei rauhoita.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Toisille ja heidän vaatimuksilleen täytyy antaa enemmän tilaa, vaikka et olisikaan tyytyväinen jonkun henkilön jahkailuun tai vastustukseen. Perääntyvä Merkurius merkkiäsi vastapäätä lupaa hetkellistä hajamielisyyttä, unohdusta tai tapaamisen peruuntumisia, joten pidä kalenterisi joustavana.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Tämä on kaksijakoista aikaa varsinkin nyt viikonloppuna, sillä taipumusta on äärimmäisyyksiin. Ensinnäkin arki ja kaikenlaiset pikku hommat, korjaukset tai terveyteen keskittyminen ovat tapetilla, mutta toisaalta planeetat kutsuvat rentoon seikkailuun, johon tarvitaan avointa mieltä ja uskallusta. Kumpaan menet milloinkin?

Kauris (21.12.-19.1.)

Kuun ja Merkuriuksen sijainti maanläheisessä härän merkissä tuo esiin oman maanläheisyytesi ja viittaa siihen, että haluat enemmän aistikkuutta tältä viikonlopulta. Sinulta voisi onnistua erinomaisesti ravintolailta rustiikkisessa ravintolassa todellisen herkuttelun kera. Suhdeasiatkin paranevat!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Pientä tai isompaa ärtymystä on ilmassa, ja aiheet voivat liittyä kotiin ja perheeseen. Joku haluaa ehkä itsepintaisesti edetä tiettyyn suuntaan, kun oma ajatuksesi on aivan päinvastainen. Jarrutusta on harjoitettava vähän väliä. Voisit kanavoida energiaa nyt muun muassa nikkarointiin tai puutarhaan.

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt voi olla huomattavan helppoa ottaa puheeksi hankala asia ja käsitellä sitä suhteellisen rauhallisesti. Keskustelut näyttävät sujuvan kaikkinensa rennosti tai rennon pidättyneesti, ja mahdollisesti edellisen kuun puolella esillä ollut asia otetaan käsittelyyn. Romanttisuus ja leikkisyys sekoittuvat!

X