Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 26.5.–1.6.

Teksti: Patrick Arundell Kuvat: MVPhotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Viihdyt ihmisten kanssa ja olet seurassa parhaimmillasi. Karismasi ansiosta sinulla on vaikutusvaltaa. Jos sinulla on jokin tavoite, nyt on oikea aika ryhtyä toteuttamaan sitä. Mikään ei voi estää sinua.

Rapu 21.6.–22.7.

Tulevina viikkoina pystyt Marsin vaikutuksesta etenemään kohti maaleja, jotka ovat jääneet taka-alalle. Viikonloppuna aistit herkästi hetken, jolloin kannattaa ottaa askel eteenpäin. Se voi muuttaa elämäsi.

Leijona 23.7.–22.8.

Tämä jakso vain paranee edetessään. Etsit jännittäviä tilanteita, joissa tunnet olevasi elossa. Ole aktiivinen ja liiku tarpeeksi, jotta levottomuutesi pysyy aisoissa. Sinulla on nyt rohkeutta kohdata tielläsi olevat esteet.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Pystyt kääntämään erilaiset tilanteet hyödyksesi ja kenties onnistut solmimaan järjestelyn, joka sopii sinulle täydellisesti. Olet valmis kohtaamaan muutoksen ja tarttumaan asioihin, jotka ovat aiemmin jääneet puolitiehen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkauselämäsi ei ole tylsää, ja tilanne kehittyy vain paremmaksi. Kenties olemassa oleva suhde saa uutta kipinää tai koet salamaihastumisen. Nyt saat sanomasi perille ilman ongelmia.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Olet täynnä energiaa ja nautit saadessasi toteuttaa itseäsi. Tulevat viikot ja kuukaudet ovat sinulle voitokkaita monilla eri tavoilla. Pystyt tekemään asioita, joita pidit aiemmin mahdottomina toteuttaa. Onni on puolellasi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Vaikka eteesi voi tulla esteitä, positiivisen energiasi avulla pystyt helposti kohtaamaan mitä tahansa vaikeuksia. Suorastaan sytyt uusien seikkailujen edessä, olivat ne sitten miten suuria tahansa. Olet valmis ylittämään kaikki kohtaamasi vuoret.

Kauris 21.12.–19.1.

Suorastaan kukoistat tällä jaksolla, ja olet luottavainen, että onnistut kaikissa toimissasi. Älä kuitenkaan pidä sitä itsestäänselvyytenä. Saatat olla välillä liian impulsiivinen. Pieni mietintähetki voisi saada sinut tekemään viisaampia päätöksiä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Innostut saadessasi mahdollisuuden jakaa sanomaasi, joko kirjoittamalla tai puhumalla. Pystyt vaikuttamaan toisiin, sillä osaat olla hyvin vakuuttava. Selviydyt mahdollisista vaikeuksista puhtaalla tahdonvoimalla.

Kalat 19.2.–19.3.

Olet hyvä aloittamaan asioi­ta, mutta saatko tehtyä ne loppuun? Jos haluat menestyä, tartu yhteen tai kahteen kiinnostavaan asiaan ja sitoudu niihin. Jos suunnitelma puhuttelee sydäntäsi, olet oikealla tiellä.

Oinas 20.3.–19.4.

Pystyt näyttämään toisille dynaamisen luonteesi ja olet valmis tarttumaan eteesi tuleviin haasteisiin. Viikonlopusta voi tulla jännittävä, sillä rohkeutesi saa sinut ylittämään rajasi.

Härkä 20.4.–20.5.

Olet valmis rikkomaan uskomuksia, jotka ovat pidätelleet sinua. Haluat elää nyt täysillä. Toimintasi voi aiheut­taa kateutta, joten mieti, missä ja keneen kohdistat huomiosi.

Tutustu mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti!

X