päivähoroskooppi leijona
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 31.12.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Dynamiikkaa riittää tällekin päivälle, mutta todennäköisesti aamupäivä on erityisen kiireinen. Illan tullen rytmi tasaantuu ja painopisteenä on nauttia henkeä nostattavasta tilaisuudesta, arvokkaasta kynttilänvalosta tai upeiden hetkien muistelusta. Ylpeys ja ylväys nousevat lähipiirissä teemoiksi, ja joku haluaa kukkulan kuninkaaksi!

Härkä (20.4.-20.5.)

Tällaisena aikana, kun matkustelun sektorisi on aktiivisimmillaan ja kaipaat arjen ylittäviä elämyksiä ja uusia maisemia, voisi matka olla paikallaan. Muiden maiden jouluvalot ja ilotulitukset voisivat tehdä suuremman vaikutuksen kuin totutut omat paikalliset jutut. Syvennä suhdetta sekä läheisiin että kaukana oleviin ihmisiin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aamupäivän tohinan jälkeen on todennäköistä, että tilanteet rauhoittuvat. Kuun saapuessa härän merkkiin saattaa olla niin, että aistinautinnot ottavat vallan sen sijaan, että olisi menoa ja meininkiä. Sinulla voi olla enemmän kysymyksiä kuin vastauksia jonkun ihmisen suhteen, ja hän pysyy melkoisena arvoituksena!

Rapu (21.6.-22.7.)

Merkurius perääntyy merkkiäsi vastapäätä, mikä voi tuoda jotain viilattavaa uudenvuodenaaton suunnitelmiisi. Kyse ei välttämättä ole isosta asiasta. Pluto on myös merkkiäsi vastapäätä ja yhtymässä Merkuriukseen ja Venukseen, mikä puolestaan tuo syvällisiä kohtaamisia. Voit tavata mielenkiintoisen ihmisen!

Leijona (23.7.-22.8.)

Osaat tarttua käytännön asioihin, mikä on näkynyt erityisen selvästi viime aikoina. Tai sitten viime aikoina on yksinkertaisesti ollut enemmän töitä tehtävänä. Jos joku kaipaa apua uudenvuoden järjestelyissä, voisit antaa erinomaisia neuvoja siihen. Ilmassa voi olla myös terveysneuvoja puolin ja toisin sekä terveysruokaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Uudenvuodenaattona planeetat ovat hyvin leppoisassa asemassa merkkiisi, joten perusvireenä näyttäisivät olevan harmonia, hauskuus, hyväksytyksi tuleminen ja arvokkuus. Jotain poikkeuksellista saattaa olla tekeillä rakkauselämässä, joten yksinäisten on hyvä laittaa parasta päälle!

Vaaka (23.9.-22.10.)

On mahdollista, että tapahtumia ja tunteita esiintyy enemmän perhepiirissä tai muuten lähiseudulla. Ehkä olet sellaisessa mielentilassa, ettet halua lähteä katsomaan kauemmas tai kokeilemaan mitään hurjaa. Tunne voi syttyä vaikkapa lähikaupassa tai muualla lähialueella, kuten lenkkipolulla tai parkkipaikalla.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Puhelahjasi ovat saattaneet kehittyä viime viikkoina, joko niin, että olet tietoisesti panostanut niihin enemmän tai sitten puhumisen aiheita on ollut tavallista enemmän. Uudenvuodenaattonakin puhelahjoilla on merkitystä, sillä voit tehdä vaikutuksen äänelläsi ja saada vastakaikua romanttisessa mielessä!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Useat planeetat ovat yhä kokoontuneet sektoriisi, jossa altistut huomaamaan aistien voiman. Voit myös saada tavallista enemmän sen mukaisia elämyksiä hajun, maun tai vaikka kosketuksen välityksellä. Kaipaatko juuri kosketusta enemmän kuin pitkiin aikoihin? Tee uudenvuodenaatosta aistillinen!

Kauris (21.12.-19.1.)

Nyt tänä uudenvuodenaattona sisälläsi roihuaa helpommin, ja saatat kaivata hyvin intensiivistä tekemistä. Tästä syystä on mahdollista, että kunnon juhlintaa ja hauskanpitoa on tiedossa, ehkä suuremmalla volyymillä kuin tavallisesti. Sisälläsi on mitä luultavimmin onnellinen olo ja ruokakin maistuu!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Kuten viime viikkoina muutenkin, myös uudenvuoden aikaan vallitsevat melko rauhalliset planeetat, jotka herkistävät ja siten saavat välttämään liiallista melua tai väkijoukkoja. Sen sijaan uudenvuodenaaton viettoon soveltuisi hämyinen ravintola, jazzklubi tai muutoin rauhallinen konsertti-ilta.

Kalat (19.2.-19.3.)

Nyt voisi olla aika viettää uuttavuotta siten, että ympärilläsi on paljon ihmisiä. Planeetat ainakin suuntaavat sinua vielä laajoille areenoille ja yhteisen hauskuuden pariin. Siksi neljän seinän sisälle jääminen voisi tuntua oudolta. Toki sosiaalisen median laajoista verkostoista voi löytyä myös jonkinasteista iloa.

X