Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 12.4.

Teksti:
Anna
Astrologi:
Seppo Tanhua
Kuvat:
Mvphotos

Kohtalaisen vauhdikas ja tunnepitoinen viikko on nyt alkamassa Venuksen tehdessä neliötä Plutolle heti maanantaina. Sydämen ääni on nyt tavallista voimakkaampi ja sitä todellakin kannattaa kuunnella, kun päätät mitä teet ja mitä jätät tekemättä. Rakkaus muuttuu hetkessä vihaksi, ellet kunnioita riittävästi omaa näkemystäsi.

Oinas

Venus tekee merkistäsi neliötä Plutoon. Tänään ja lähipäivinä saattaa pätkiä oikein kunnolla rakkauselämän alueella. Tunnistat varmasti sellaiset alueet, jotka eivät nyt ole kohdallaan parisuhteessasi. Ellet koe itseäsi rakastetuksi, niin nyt on mahdollista törmätä kokonaan uuteen rakkauden sanansaattajaan.

Härkä

Jos sinua vähänkään hiertää joku asia parisuhteessasi, niin tänään kannattaa nostaa asia esille, sillä asioilla on taipumus järjestyä parhain päin. Ajan laatu on luonteeltaan aggressiivista ja ilman pientä riitaa ei kukaan taida päästä asiassaan eteenpäin, mutta sinulle ilman puhdistaminen on helpompaa kuin monille muille.

Kaksonen

Kiinnostut lähipäivinä asioista, jotka herättävät voimakasta vastustusta sinulle rakkaassa ihmisessä. Älä silti luovuta sillä nämä, sinua nyt kiehtovat asiat tulevat osoittautumaan yllättävän tärkeiksi teille molemmille ja erityisesti suhteellenne. Se mikä tuottaa iloa sinulle tuottaa sitä myös läheisillesi.

Rapu

Otat harvinaisen voimakkaasti kantaa sellaisiin rakkauselämäsi asioihin, joiden tunnistat olevan sinun kannaltasi väärillä raiteilla ja niin pitääkin ottaa. Muista kuitenkin, että ainoa ihminen, jonka tulee oivaltaa asiat uudella tavalla, olet sinä itse. Sinä määräät oman suuntasi ja teet tarvittavat korjaukset.

Leijona

Tänään sinun tulisi uskaltaa toteuttaa joku pelottavalta tuntuva uudistus tai suunnitelma parisuhteessasi. Koet yllättäviä onnistumisia ja oivalluksia, mikäli rohkenet ottaa vaikkapa pienemmänkin mieltäsi vaivaavan asian esille rakentavassa hengessä.

Neitsyt

Rakennat nyt itsellesi kokonaan uudenlaista arvomaailmaa etkä ole valmis juurikaan tinkimään itsellesi tärkeiksi muodostuneista asioista. Tiedät hyvinkin tarkkaan, mitä elämältäsi odotat ja ahdistus on melkoinen, ellet pääse toteuttamaan omia juttujasi kumppanisi reaktioita pelkäämättä.

Vaaka

Sinussa on näinä päivinä valtava määrä päättäväisyyttä kaikissa rakkauselämääsi liittyvissä asioissa eikä sinua vastaan kannata nyt väitellä, ellei halua saada aikaan kunnon tappelua. Mikäli joku asia parisuhteessa epäilyttää sinua, niin nyt se on otettava esille ja valheet eivät mene läpi sitten niin millään.

Skorpioni

Uudet kokemukset ja voimakkaat rakkauden tunteet vetävät sinua vastustamattomasti puoleensa. Mielessäsi olet valmis ottamaan suuriakin riskejä, mutta kun tulee aika soveltaa päätöksiä käytännössä, menee pupu pöksyyn niin että vilahtaa. Mitään todellista pelättävää ei ole, mutta puihin meno on todennäköistä.

Jousimies

Elät voimakkaiden tunteiden ja jopa pelottavan vetovoiman aikaa. Varo päästämästä ketään sinuun ihastunutta puuttumaan yksityiseen elämääsi, sillä aivan liian moni susi on nyt pukeutunut lampaiden vaatteisiin. Sinut halutaan omistaa, vaikka puheet kertoisivat jotain aivan muuta. Pidä rima korkealla.

Kauris

Tunnemyrskyt kuuluvat elämääsi lähipäivien aikana sitä voimakkaammin mitä kauemmas olet erkaantunut todellisesta rakkaudesta parisuhteessasi. Elämä näyttää intensiivisten ihastumisten muodossa sellaiset seikat, joita et pääse toteuttamaan nykyisessä suhteessasi. Silti kohteet ovat usein pelkkiä peilejä.

Vesimies

Ihastut lähipäivien aikana tavallista helpommin outoihin ilmiöihin ja ihmisiin, jotka hetkellisestä innostumisestasi huolimatta eivät jää pysyviksi ilmiöiksi elämääsi. Heidän edustamansa energia sen sijaan jää käyttöösi, mikäli pystyt ymmärtämään, että tunne on jotain sinussa.

Kalat

Herätät näiden lähipäivien aikana voimakkaita rakkauden tunteita tietyissä kanssaihmisissäsi. Uskalla olla äärimmäisen rehellinen heitä kohtaan ja tee alusta asti selväksi oma tilanteesi sellaisena kuin se todella on. Mitään turhia odotuksia ei parane päästää syntymään, sillä luulot ovat herkemmässä kuin normaalisti.

X