Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 25.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Marsin oppositio Uranukselle painaa edelleen päälle ja siksi levottomuus kuuluu tämän viikon kattaukseen. Herkistyessämme koko ajan enemmän ja enemmän kosmoksen värähtelylle ja shumanin resonanssille, tarjoaa tämä viikko mahdollisuuksia irrottautua ahdistavista olosuhteista.

Oinas

Viisaat ja parantavat energiat ympäröivät sinua tänään ja lähipäivinä. Voit hyvällä syyllä luottaa mieleesi nouseviin visioihin ja suunnitelmiin.

Härkä

Saat joltain tapaamaltasi ihmiseltä viisaan neuvon tai oivalluksen, jota haluaisit päästä heti toteuttamaan. Kerää vain rohkeutesi vaikka vähän pelottaisi.

Kaksonen

Sinulla on nyt loistava mahdollisuus auttaa jotakuta lähelläsi olevaa ihmistä, jonka huomaat olevan vaikeuksissa. Apusi tullaan palkitsemaan.

Rapu

Mahdollinen ahdistava olotila pyrkii osoittamaan sinulle, että asiat voi hoitaa jollain toisella tavalla ja huomattavasti pienemmällä stressillä.

Leijona

Sinussa on tänään viisautta ja ymmärrystä, jolla voit auttaa useampaakin lähimmäistäsi ja tietysti myös itseäsi. Tiedät mitä olet tekemässä.

Neitsyt

Jos voimasi ovat tänään vähissä, niin riittää kun tiedostat mikä on syynä moiseen, ja asiat alkavat muuttua kannaltasi parempaan suuntaan.

Vaaka

Olet tänään hyvin energisellä ja samalla viisaalla tuulella. Huomaat pystyväsi auttamaan monia ongelmiensa kanssa kamppailevia lähimmäisiä.

Skorpioni

Tänään kannattaa hakea apua elämässäsi vallitseviin tai ilmeneviin ongelmiin joltakin parantajalta tai tietäjältä, joka voi olla vaikka naapurisi.

Jousimies

Tänään on erinomainen itsestäsi huolehtimisen päivä. Tapaat ihmisen tai ihmisiä, jotka pystyvät auttamaan sinua mahdollisten ongelmien ratkaisussa.

Kauris

Kuuntele tarkoin kehosi viestejä ja mieti samalla mikä osa tästä päivästä tuntuu sinusta hyvältä ja mikä ei. Ratkaisut ovat lähellä, jos niitä etsii.

Vesimies

Ymmärrät elämää ja sen lainalaisuuksia tavallista paremmin. Tänään pystyt tekemään pitkälle tähtääviä ja viisaita päätöksiä elämässäsi.

Kalat

Joku asia tai ihminen saattaa heittäytyä tänään hankalaksi, mutta sinä et ole syypää ahdinkoon eikä ole sinun tehtäväsi ratkaista toisten ongelmia.

X