Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 25.9.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Kuun sijainti vesimiehessä parin päivän ajan voi tuoda helpommin uusia ideoita, myös vanhojen ongelmien ratkaisuun. Kuuntele siis intuitiotasi ja sen sanomaa! Planeetat ovat muutenkin suhteellisen ilmavia, mikä painottaa kanssakäymisen merkitystä. Luovuudella voi olla painoarvoa materiaalisessa mielessä!

Härkä (20.4.-20.5.)

Työasia näyttäisi tekevän tuloaan oikein urakalla näiden parin päivän aikana! Tärkeintä olisi siis keskittyä siihen, mitä haluat tehdä elämässäsi ja miten sen toteutat. Toki on mahdollista, että seuraat perheenjäsenen halua saavuttaa. Sinulla on oiva tilaisuus saada jokin työasia sujuvasti eteenpäin.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Aurinko, kuu ja Mars ovat ilmaelementin merkeissä. Ja koska oma merkkisi edustaa myös samaa elementtiä, koet olosi tasapainoiseksi. Tämä voi tarkoittaa myös sitä, että puhetta ja suunnitelmia riittää, mutta ehkä vähemmän konkretiaa. Tyrkyllä voi olla sinuun ihastuneita ihmisiä, ja päinvastoin!

Rapu (21.6.-22.7.)

Joko olet tarttunut kodin piirin asioihin, jotka ovat tehneet tuloaan tai suorastaan huutaneet niihin tarttumista? Vai onko lähipiirissä jatkuvaa aktiviteettia, melua tai testosteronia? Yleensä merkillesi tärkeät turvallisuuteen liittyvät asiat voivat olla esillä, kuten vaikka vakuutus- tai laina-asioiden muodossa.

Leijona (23.7.-22.8.)

Kohtaamisia ja neuvotteluja saattaa olla tiedossa enemmän parin päivän ajan, sillä molemmat tunneplaneetat, kuu ja Venus, ovat keskenään voimakkaasti asemoituneena ja myös siten suhteessa merkkiisi. Vastakkaisia näkemyksiäkin on, mutta tapasi hoitaa asiat putkeen on nyt erinomainen!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Olet todennäköisesti saanut paljon aikaiseksi viime viikkoina ja edellisen kuun puolella, jopa ennätyksellisesti, ja nyt olet yhä enemmän pysähtynyt siihen, mitä aineellista tarvitset tai mitä kehosi kaipaa. Raha voikin tuntua tärkeältä, myös muusta näkökulmasta. Keskity yhä tietotaitosi hiomiseen!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Pitkästä aikaa taas useampi planeetta on samaan aikaan ilmaelementin merkeissä, mitä oma merkkisikin edustaa. Yleensä tällainen vaikutus tuo kepeyttä, hauskuutta tai muuta huolettomuuden tunnetta. Ajattelun planeetta kaivelee vielä salattujen aiheiden sektorilla, joten mitäköhän on paljastunut?

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Onkohan jotain puuhastelua, huolenpitoa tai huoltotyötä enemmänkin kotiympyröissä näiden parin päivän ajan? Suunnitteletko jotain yhdessä toisen tahon kanssa? Elämän päämääriin vaikuttaa voimakkaasti määrätietoinen ihminen yhä vaan. Suhteissa on ehkä paljon puhetta saavuttamisesta ja urasta.

Jousimies (22.11.-20.12.)

Näyttäisit hyötyvän muun muassa tämänhetkisistä planeetoista vaa’an merkissä. Ne aktivoivat elämäsi laajempia yhteyksiä, ryhmätoimintaa ja vaihtelevuuttakin parin viikon ajan. Stimuloivia käänteitä voi siis olla luvassa! Ilmaisupuolella ja keskusteluissa on kaikenlaista, ja yrität pysyä kaidalla tiellä.

Kauris (21.12.-19.1.)

Ärtymystä ja riitaa voi olla tiedossa enemmänkin, mutta hyödyt ennen kaikkea energialatauksesta viime viikkojen tapaan. Voit huomata konkreettisesti liikuntatulosten paranevan. Samalla väsähtelet, mikä voi tuntua kummalliselta. Olisiko aika viskata käyttämätöntä tavaraa kierrätykseen? Se puhdistaa ilmaa.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Vaikuttaa siltä, että olet aika lailla omimmillasi, uteliaana, kekseliäänä ja valmiina uusiin seikkailuihin. Planeetat vaa’assa painottavat juuri sinun kohdallasi erityisesti seikkailua matkan päässä, ehkä hyvin trendikkäässä paikassa tai siellä, missä kulturellit tai muodikkaat ihmiset kohtaavat.

Kalat (19.2.-19.3.)

Useat planeetat ovat nyt löytäneet sektoreillesi, joihin liittyy mystiikkaa ja salaisia juoruja. Tämä olisi hyvä aika tutustua vaikka tarot-kortteihin, astrologiaan tai johonkin iki-ihanaan joogaan. Pääsisit aika syvälle näissä. Toinen vaihtoehto on takapiruna oleminen ja tilanteen tarkkailu.

X