Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi torstai 2.6.

Teksti: Ulla Palomäki Kuvat: MVPhotos

Oinas (20.3.-19.4.)

Sinulla voi ilmetä ristiriitaa siinä, miten jaat aikaasi työhön, perheelle ja harrastuksiisi. Mikäli työsi luonne edellyttää paljon paikoillaan oloa ja hillittyä istumista, voi näinä aikoina tulla levottomuutta, sillä sinun kuuluisi pikemminkin olla menossa ja harjoittaa jotain fyysistä. Tarve fyysiselle nautinnolle on myös nousussa.

Härkä (20.4.-20.5.)

Näinä aikoina sinusta voi tuntua usein siltä, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää, vaan että jotain ikään kuin valmistellaan nurkan takana, sinulta piilossa. Asia voi olla myös päinvastoin, ja olet itse se, joka pohtii salamyhkäisiä reittejä. Näinä aikoina saat paljon aiheista, jotka ovat yhteiskunnan laitamilla.

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Jos koet, että sinut ohitetaan tai syrjäytetään jossain, katso itseesi ja mieti, oletko saanut sen omalla toiminnallasi aikaiseksi. Nyt on kaikenlaista, mistä ei puhuta tai mikä mainitaan väärässä paikassa, ja luoviminen on näissä asioissa tärkeää. Aloitteellisuuteen panostaminen kannattaa suurella joukolla!

Rapu (21.6.-22.7.)

Hyödyt yhä turvallisuudentunteesta, jota kuu merkissäsi välittää parin päivän ajan. Tunnistat muut, jotka ovat samalla aaltopituudella, ja vahvistat sidettäsi tai voit löytää jopa uuden tunnesiteen. Ympärilläsi pyörii aiheita, jotka liittyvät vahvuuden tai sankaruuden osoittamiseen, ja kilpailuhenkeäkin riittää.

Leijona (23.7.-22.8.)

Olet luonteeltasi eteenpäinpyrkivä tai esilläoloa kaipaava, ja nytkin mielessäsi on jonkinmoinen kapuaminen maineen asteikolla ylöspäin, hitaasti mutta varmasti. Olet ehkä jo katsastanut henkilöt, jotka voivat siinä sinua auttaa. Voimannäytön osoituksiakin voi tulla väliin, ja fyysisesti saat hyviä tuloksia!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Viime viikot ovat saattaneet olla poikkeuksellisia sen suhteen, miten esität asioita ja miten voimakkaasti ja selkeästi ilmaiset mielipiteitäsi. Jopa kiinnostus saarnaamiseen tai yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen on monilla nousussa. Nautit kulttuurista nyt, joten vaikkapa kesäteatteri antaa paljon.

Vaaka (23.9.-22.10.)

Näyttää siltä, että sinun on vaan jaksettava huhkia kovassa tahdissa toisten kanssa, ajoittain miesvaltaisessa tai hektisessä ympäristössä. Sinusta voi tuntua siltä, että sinua viedään kuin pässiä narusta. Talousasioita on ratkottavana yhä, ja kärsivällisyytesi voi olla koetuksella. Tunne on monimutkainen!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Yhteistyökuviot voivat olla erikoisessa vaiheessa, sillä Saturnus-planeetta voi tuoda niihin ylimääräisiä rasitteita, muutoksia tai viivästyksiä. Jonkin aiheen parissa puuhastelu ei meinaa ottaa loppuakseen. Kiirehtiminen ei kannata oikein millään elämänalueella. Arki ja kuntoilu sujuvat parhaiten!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Käytännön järjestelyt ovat todennäköisesti jatkuneet pitkään, ja vieläkin löytyy täsmennettävää tai hiottavaa. Suuriin linjoihin on nyt vaikeampi päästä käsiksi, joten tyydy siihen, mitä tällä hetkellä on tarjolla. Jos vain haluat, voit saada nyt kiinni langan päästä, mikä on avain hyvään terveyteen ja jaksamiseen.

Kauris (21.12.-19.1.)

Sinulla voi olla voimakas tarve tehdä vaikutus johonkin tahoon, joka on työsi tai harrastuksen kannalta tärkeä. Nyt olisi korkea aika hankkia tarkoitukseen sopiva vaatetus, vaikka maksaisi maltaita. Jo siitäkin syystä, että sinut voidaan varoittamatta vetää estradille. Kohtaatko perheessäsi yllättäviä reaktioita?

Vesimies (20.1.-18.2.)

Merkurius-planeetan haasteellinen asema on tuonut sinulle pähkinöitä purtavaksi viime aikoina, ja riidan aiheitakin on löytynyt yllättäen. Sinusta saattaa tuntua turhauttavalta siksi, että puhettasi ei kuunnella tai uskota. Ihan lähellä on ihmisiä, jotka miellyttävät ja joiden kanssa voit tehdä kaikkea hauskaa!

Kalat (19.2.-19.3.)

Neptunus-planeetta on ollut merkissäsi kymmenisen vuotta ja on vielä useamman vuoden. Joskus sen vaikutus näyttäytyy sinulle niin, että haaveesi nousevat korkeuksiin, aivan uusiin sfääreihin, toivottavasti realistisiin sellaisiin. Ehkä tänään tai huomenna nappaat kiinni jostain, joka tuo elämääsi blingblingiä.

X