Horoskoopit

Rakastatko liian intohimoisesti vai pelkäätkö sitoutumista? Horoskooppisi kertoo, mitä sinun tulisi oppia rakkaudesta

Oinas yrittää muuttaa rakkaansa haluamansa kaltaiseksi, neitsyt etsii täydellistä kumppania ja kauris ei päästä ketään sydämeensä. Lue, mitkä ovat horoskooppimerkkisi mukaan haasteesi rakkaudessa.
8.7.2018 Teksti: Anniina Nirhamo Kuvat: iStock

Rapu 21.6.–22.7.

Jos suljet sydämesi ja kieltäydyt ottamasta rakkautta vastaan, se murtaa lopulta muurisi ja etsii sinut vaikka väkisin. Ota siis rakkaus vastaan. Anna itsesi olla haavoittuvainen. Olet herkkä, joten anna sen näkyä myös ulospäin. Ihmiset tulevat ihailemaan herkkyyttäsi. Saatat huomata, ettei loppujen lopuksi olekaan niin pelottavaa antaa jonkun rakastaa sinua.

Leijona 23.7.–22.8.

Kuka tahansa ei pysty käsittelemään omistaneisuuttasi. Rakastat intohimoisesti ja annat rakkauden kohteellesi kaikkesi ja enemmän. Jokainen rakastaa omalla tavallaan. Rakkaus merkitsee eri ihmisille eri asioita ja vain siksi, että joku ei rakasta samalla tavalla kuin sinä, ei tarkoita, ettei hän ei kykenisi rakastamaan.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Et tule ikinä löytämään täydellistä ihmistä. Rakkaus on kaukana täydellisestä, ja siinä sen kauneus onkin. Etsi ihminen, jonka epätäydellisyys tekee hänestä sinulle vain ihanamman. Opi rakastamaan hänen vikojaan ja muistuta häntä siitä, että ne tekevät hänestä uniikin.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkaus on kompromisseja. Se on omistautumista ja sitä, että eroavaisuudet pistetään sivuun, jotta asiat saataisiin toimimaan. Rakkaudessa ei ole kyse siitä, kuka on oikeassa ja kuka väärässä. Se ei ole koskaan täysin tasapainossa, vaikka kuinka haluaisit. Se on ailahtelevaa, spontaania ja kummallista. Se on jotain isompaa kuin me, etkä voi kontrolloida sitä.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Rakkaudessa on kyse luottamuksesta. Älä anna luottamuksen särkyä heti ja kokonaan, vaan opettele luottamaan myös uudestaan ihmisiin – kuten myös itseesi. Kun pystyt täysin luottamaan intuitioosi ja siihen, mihin se sinut vie, pystyt luottamaan myös toiseen ihmiseen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Jousimies pelkää usein sitoutumista. Älä kuitenkaan tuhlaa aikaa ja vaivaa ihmiseen, joka ei ole hulluna sinuun. Se on itsensä huijaamista. Olet upea tuollaisena kuin olet. Ansaitset rakkaan, joka rakastaa sinua takaisin juuri sellaisena kuin olet. Älä jahtaa rakkautta vaan anna sen etsiä sinut, kun on sen aika.

Kauris 21.12.–19.1.

Sydämesi suojaaminen ei toimi ikuisesti. Jonain päivänä joku murtautuu kaikkien niiden kerrosten alle, joita olet kasannut suojaksesi, ja löytää tiensä sydämeesi. Vaikka jatkaisit rakkauden vastustamista, se löytää luoksesi. Anna sen astua elämääsi äläkä pidättele sitä, jos se tuntuu oikealta. Elä hetkessä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vaikka rakastat toista ihmistä, olet silti oma persoonasi. Rakastuminen ei tarkoita, että sinut olisi sidottu täysin toiseen ihmiseen. Olet edelleen sama rohkea ja itsenäinen ihmisolento, joka olet aina ollut, vaikka olisit suhteessa. Voit saada sekä itsenäisyytesi että rakkauden, ne eivät sulje toisiaan pois.

Kalat 19.2.–19.3.

Itsensä tunteminen rakastetuksi voi saada tuntemaan itsensä myös kauniimmaksi. Olet joka tapauksessa oma ainutlaatuinen taideteoksesi, vaikka kukaan ei olisi näkemässä. Rakkaus ei pelasta sinua omilta demoneiltasi. Se ei korjaa vikojasi tai pyyhi taianomaisesti pois ongelmiasi, vaikka voikin saada sinusta esiin paremman version itsestäsi.

Oinas 20.3.–19.4.

Et voi pelastaa muita ihmisiä. Et voi korjata tai vaihtaa osia toisesta tehdäksesi hänestä sellaista, kuin haluaisit hänen olevan. Voit ainoastaan rakastaa häntä sellaisena kuin hän on ja toivoa, että hän muuttuu itse. Muista, ettet voi korjata kenenkään murtunutta sydäntä: joidenkin asioiden täytyy antaa korjaantua itsekseen.

Härkä 20.4.–20.5.

Jokainen suudelma ei pääty ilotulituksiin. Intohimo on ihmeellistä, mutta rakkaus ei ole pelkkiä sateenkaaria ja perhosia, onnea ja upeita seikkailuja. Joskus rakkaus on sotkuista ja tekee kipeää. Rakkaus on kaikkea tätä yhdessä ja siinä sen kauneus onkin. Opi rakastamaan sekasortoa.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Jos keskityt vain löytämään onnellisen loppusi, saatat ohittaa sen kokonaan. Jos etsit jatkuvasti täydellistä ihmistä, et osaa arvostaa ihania ihmisiä ympärilläsi juuri nyt. Lakkaa etsimästä sitä täydellistä ja ala vaalia sitä, mitä sinulla on nyt.

Lähde: Thought Catalog 

Lue myös

Suosittelemme