Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 18.-24.1.

17.1.2019 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Vesimies 20.1.–18.2.

Läheisessä suhteessa voi esiintyä haasteita, joita ei ole helppo selvittää, joten suhtaudu asian ratkaisemiseen vakavasti. Jos jätät asian sikseen, tilanne saattaa pahentua. Keskustelu hyvinvoinnista uuden tuttavan kanssa herättää positiivisia ajatuksia.

Kalat 19.2.–19.3.

Asia, jota aioit miettiä myöhemmin, tulee yllättäen ajankohtaiseksi jo nyt. Aikaisemmasta ajankohdasta voi koitua sinulle kuitenkin erilaisia etuja. Koeta antaa läheisellesi enemmän aikaa ja huomiota, saat siitä myös itsellesi voimaa. Liikunta ja ulkoilma voivat auttaa rentoutumaan.

Oinas 20.3.–19.4.

Työelämässä tarvitaan nyt diplomatiaa, sillä työpanoksen lisäksi sosiaaliset taidot ovat tärkeitä. Taloustilanne ei ehkä salli kaikkia uudistuksia, joita haluaisit tehdä, mutta koeta olla kekseliäs. Löydät yllättäen kumppanistasi uusia puolia, jotka tuovat iloa elämääsi.

Härkä 20.4.–20.5.

Yhteistyö toisten kanssa kiinnostaa. Valitse kumppanisi huolella ja yritä pitää negatiivisten kommenttien viljelijät kaukana. Tämä vuosi on optimismin ja toivon aikaa. Älä pitäydy vanhoissa rutiineissa vaan ota uudet ideat rohkeasti käyttöön ja näytä toisille tietä eteenpäin.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Mahdollisuus mennä eteenpäin on tervetullut, vaikka se vaatiikin kovaa työtä. Mutta mitä et tekisi saavuttaaksesi haaveesi. Jokin asia viime viikolta voi vaivata sinua, joten koeta tehdä muutoksia sen eteen. Sen ansiosta saavutat kaipaamasi vapauden tunteen.

Rapu 21.6.–22.7.

Pääpaino on nyt terveydessä ja hyvinvoinnissa, joiden suhteen on ehkä tehtävä muutoksia. Nyt ei kannata keksiä selityksiä tai perääntyä. Jakson keskivaiheilla haluaisit kieltäytyä eräästä tapaamisesta, mutta se ei olisi viisasta.

Leijona 23.7.–22.8.

Yllättävä tilaisuus vaatii tarkkaa harkintaa, sillä liian nopea toiminta saattaa herättää muissa kateellisuutta. Joku läheisesi voi kaivata apuasi, mutta mieti huolellisesti sanojasi. Eräs suhde voi saada uutta tulta alleen, tosin se kysyy sinulta omatoimisuutta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Idea, jota olet kehitellyt jo jonkin aikaa, näyttää lupaavalta. Vaikka paljon on vielä tehtävää, suhtaudu siihen kuin peliin, ja työ tuntuu hauskemmalta. Ystävät ovat hämmästyneitä energiastasi ja mielikuvituksestasi. Huomaat, että kaikki voi muuttua.

Vaaka 23.9.–22.10.

Vaikka yleensä haluat olla osa joukkuetta, tällä jaksolla saat parhaimmat ideat, kun olet yksin ja keskityt omiin ajatuksiisi. Unet voivat antaa vastauksen henkilökohtaisiin kysymyksiin. Tiedät itse kuka olet, joten älä anna toisten muuttaa sinua.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Ideat vaativat mielikuvitusta ja mielikuvitus inspiraatiota. Sinä tarvitset nyt jonkun, jonka kanssa pallotella ajatuksia. Tärkein asia edistymisessä on oikea ajoitus: oikeat sanat oikealle ihmiselle oikeassa paikassa. Tuntuuko monimutkaiselta? Luota vaistoihisi.

Jousimies 22.11.–20.12.

Saatat joutua luopumaan ideastasi miellyttääksesi erästä, mutta loppujen lopuksi se kannattaa. Jos haluat välttää riitaa, koeta olla rehellinen, vaikka se tuntuisi vaikealta. Mahdolliset matkasuunnitelmat voivat muuttua, joten ennakoi ajoissa ja tee varasuunnitelma.

Kauris 21.12.–19.1.

Ole rehellinen, kun saat jonkin ehdotuksen tällä viikolla. Muista ettet voi miellyttää kaikkia ilman, että samalla saatat menettää jotain itsellesi tärkeää. Sinun voi olla vaikea vastustaa yllättävää seuraa. Pysy rauhallisena ja mieti parasta ratkaisua.