Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 21.-27.9.

20.9.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: MVPhotos

Vaaka 23.9.–22.10.

Et voi muuttaa maailmaa hyvillä aikeilla ja hyväntahtoisuudellasi. Epäreiluutta karsastavana sinun on joskus vaikea katsoa uutisia. Tällä viikolla sinun täytyy kuitenkin pysyä vahvana sellaisten ihmisten edessä, jotka voisivat käyttää hyväkseen kiltteyttäsi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt kannattaa noudattaa intuitiota ja vaistoja suhteessa erääseen perheenjäseneen. Saat viestisi perille parhaiten puhumalla avoimesti. Voit välttää ylimääräisen rahanmenon, jos viivyttelet hieman etkä suostu siihen, että sinua painostetaan tekemään päätöksiä.

Jousimies 22.11.–20.12.

Sinulle tapahtuu nyt monia hyviä asioita, jotka pyyhkivät alakulon mielestäsi. Älä vastusta hyvää onneasi yrittämällä viivästyttää välttämätöntä tai nolostumalla yllättävistä hellyydenosoituksista. Pidä huolta terveydestäsi ja päätä, mitä todella haluat elämältäsi.

Kauris 21.12.–19.1.

Asiat muuttuvat päivittäin jonkin tilanteen suhteen, ja silti mikään ei näytä erilaiselta. Tuntuuko sinusta siltä, ettet pääse eteenpäin tarpeeksi nopeasti? Yritä pysytellä kaukana ihmisistä, jotka aiheuttavat sinulle murheita. Parin päivän maisemanvaihdos voisi selventää mieltäsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Monet tuntevat tiettyä epävarmuutta, ja se saa sinut kokemaan itsesi erityisen vahvaksi. Tiedät, mitä haluat, kun toiset saattavat olla aika hämillään. Tämä antaa sinulle etulyöntiaseman. Rakkauselämäsi on kiihkeää, ja se tekee asiat selviksi sydämessäsi.

Kalat 19.2.–19.3.

Tämä voi olla sinulle hämmentävää aikaa, mutta juuri kun luulet, etteivät asiat ratkea mitenkään, löytyy vastaus yllättäen. Sinusta voi tuntua kuin paino olisi pudonnut harteiltasi. Oletko tukenut taloudellisesti jotakuta, joka voisi pärjätä jo pikkuhiljaa omillaan?

Oinas 20.3.–19.4.

Tiedät itse parhaiten omat asiasi, joten nyt kannattaa noudattaa vaistoja. Monet ihmiset voivat tuntua kovin laiskoilta, etenkin jos he karttavat päätöksentekoa. Yritä nousta tämän kaiken yläpuolelle, älä provosoidu tai hermostu. Romantiikka kukoistaa kotona.

Härkä 20.4.–20.5.

Suunnitelmasi saavat vauhtia. Yritä hakeutua kannustavien ja auttavaisten ihmisten seuraan. Kysy neuvoja ja kuuntele tarkkaan vastauksia. Tämä pätee myös parisuhteeseen. Älä ole koskaan niin kiireinen, ettet ehtisi kuunnella ihmisiä, jotka ovat sinulle tärkeitä.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Edessä on palkitseva viikko. Pyytäessäsi palvelusta ole päättäväinen mutta silti joustava aikatauluissa. Viime viikon keskustelut perheenjäsenen kanssa tulevat nyt uuteen valoon. Ehkä hän ei tehnyt tilannetta tarpeeksi selväksi. Joka tapauksessa asiat loksahtavat nyt paikoilleen.

Rapu 21.6.–22.7.

Tällä viikolla sinun täytyy tehdä päätös, kuinka aiot edetä. Nyt on aika puhua suoraan tai sitten vetäytyä koko hankkeesta. Tilanne voi tuntua hankalalta muutaman viikon ajan. Onneksi edessä koittaa kohta valoisampi aika, vaikka se nyt tuntuu olevan kadoksissa.

Leijona 23.7.–22.8.

Sinulla tuntuu olevan nyt vastaukset valmiina lähes kaikkeen, mutta yritä olla kuitenkin tahdikas. Eräs toivoo tilaisuutta välienselvittelyyn, mutta älä anna hänelle sitä mahdollisuutta. Lyhytaikaisetkin ratkaisut ovat nyt hyväksyttäviä, koska tulevaisuus näyttää avoimelta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Vanhoista rutiineista irtautuminen muistuttaa sinua siitä, millaista elämäsi voisi olla. Halutessasi voit muuttaa kaiken, eikä tämän uudistumisen tarvitse olla väliaikaista. Älä kuitenkaan ryntää suin päin kohti uutta. Nyt vaaditaan määrätietoisuutta ja rohkeutta.

Suosittelemme