Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 27.3.-2.4.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Oinas 20.3.–19.4.

Älä turhaan hermoile töistä, vaan tee omassa tahdissa kaikki vaadittavat tehtävät. Keväisen energinen olo auttaa asiassa. Mikäli sinulle tarjotaan lisää vastuuta, tee päätöksesi tarkan harkinnan jälkeen. Ota sitä ennen rennosti ja nauti ystävien seurasta.

Härkä 20.4.–20.5.

Joku vaikuttaa hyvin kiinnostuneelta auttamaan sinua saavuttamaan päämääräsi. Siitä huolimatta et tunne olevasi aina valmis vaadittaviin päätöksiin. Älä tee mitään harkitsematonta. Saat yllättäen selville ystävästäsi asioita, jotka saavat sinut pettymään.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Voit jättää äskettäisen väärinkäsityksen taaksesi, sillä eräs toinen on yhtä innokas ratkaisemaan asian kuin sinä. Tiimityöskentely vähentää jännitystä ja poistaa stressiä. Kauniit sanat tasapainottavat elämää työn ja kodin välillä. Osoita kiinnostusta rakkaasi tekemisiin.

Rapu 21.6.–22.7.

Onko jokin suhde jäänyt vähän yksipuoliseksi? Kenties joku läheinen on pahoittanut mielensä, kun häntä on pidetty itsestään selvänä. Saat asiasta selvää vain kysymällä. Kukaan ei etsi huomiota huvikseen, vaan toiset todella tarvitsevat neuvojasi ja huolenpitoasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Tietty kylmäkiskoisuus näyttää ympäröivän sinua. Tiedätkö, mistä se johtuu? Jos aiot odottaa, kunnes joku ottaa ensimmäisen askeleen tärkeässä asiassa, voit joutua odottamaan pitkään. Toisaalta joku ulkopuolinen voi tulla ja pelastaa sinut tilanteesta.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Varmista sinulle mahdollisesti tarjoutuvan tilaisuuden taloudellinen kannattavuus. Erään asenne sinua kohtaan voi herättää tunteen, että olisit tehnyt jotain väärää. Selvitä kuitenkin, mitä sinulta odotetaan pitkällä tähtäimellä. Yrittääkö joku muuttaa sinua?

Vaaka 23.9.–22.10.

Ihastuksesi kohteella ei ehkä ole kaikkia ominaisuuksia, joita toivoit. Oletko valmis hyväksymään hänet, vaikka hän ei olisikaan täydellinen? Voi kestää kauan ennen kuin tapaat sellaisen. Joskus korkeat vaatimuksesi voivat saada sinut tuntemaan itsesi yksinäiseksi.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Suhtaudut asioihin kovin toiveikkaasti, mutta rakkauselämä tarvitsee nyt käytännöllistä otetta. Voit jatkaa tekosyiden esittämistä eräälle, joka ei vastaa odotuksiasi, mutta siitä ei luultavasti ole apua.  Saat kaipaamasi vastauksen olemalla rehellinen.

Jousimies 22.11.–20.12.

Asiat ympärilläsi rauhoittuvat, ja voit käyttää ylimääräisen vapaa-ajan ystävien tapaamiseen. Ihmiset, jotka eivät ole nähneet sinua vähään aikaan, voivat antaa arvokkaita neuvoja. Kerro heille kaikki tosiasiat, niin hyvät kuin huonotkin, älä kaunistele.

Kauris 21.12.–19.1.

Perhekeskustelut ovat voineet nostaa pintaan kätkettyjä tunteita. Koeta selviytyä eteen tulevista hankalista asioista parhaasi mukaan. Toisten auttaminen vie sinua oikeaan suuntaan ja kohti tasapainoisempaa tulevaisuutta. Uusi alku alkaa hahmottua mielessäsi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Vaikka pidät muista ihmisistä, et halua olla heidän seurassaan kaiken aikaa. Jotkut ihmiset tuntuvat sinusta vähän tylsiltä. Koeta kuitenkin olla tahdikas vanhojen ystävien seurassa. Viikonlopun tapaaminen voi lopulta selvittää vanhat väärinkäsitykset.

Kalat 19.2.–19.3.

Seesteinen olotila saa sinut pohtimaan sitoutumista. Etene rauhassa, sillä kiirehtiminen ei ole nyt suotavaa. Jokin raha-asia vaatii erityistä huomiota, mutta älä sotke sitä rakkausasioihin. Nyt tehtäviin päätöksiin voi tulla muutoksia myöhemmin keväällä.

X