Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 31.5.−6.6.

Teksti:
Cassandra Nye
Kuvat:
Mvphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Saatat olla aika kärsimätön, etenkin jos ihmiset ympärilläsi jahkailevat. Joskus meidän on kuitenkin tehtävä päätös ja mentävä eteenpäin. Toisten odottaminen on turhauttavaa ja arvokkaan ajan hukkaan heittämistä. Tulevaisuuden suunnitelmat riippuvat nyt rahatilanteestasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Toisista huolehtiminen on sinulle luontevaa. Joskus tosin unohdat huolehtia tarpeeksi itsestäsi. Tällä viikolla saatat tuntea tiettyä jännittyneisyyttä ja väsymystä. Liika työnteko ei ole hyväksi kenellekään. Yritä tehdä asioita, joista nautit ja joissa pääset rentoutumaan.

Leijona 23.7.–22.8.

Tuntosarvesi ovat kohollaan, ja pystyt melkein lukemaan toisten ajatuksia. Joskus kuunteleminen onkin puhumista tärkeämpää. Älä pelkää olla oma, positiivinen itsesi, niin myös toiset huomaavat sisäisen voimasi. Inhimillisyytesi koskettaa monia ihmisiä lähelläsi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet todella kysyttyä seuraa. Ei olisi liioiteltua sanoa, että olemassaolosi on joillekin äärimmäisen tärkeää. Niin paljon kuin organisointi auttaakin, voi välillä tuntua, että jotkin asiat jäävät aina hoitamatta. Pyydä toisilta apua. Yhteistyö saa hymyn palaamaan kasvoillesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Viimeaikainen levottomuutesi näyttää olevan jo mennyttä. Jotkut saattavat muistuttaa sinua menneistä, mutta nyt ei ole mitään syytä sen syvempiin keskusteluihin. Jos toiset haluavat rypeä vanhoissa jutuissa, älä mene siihen mukaan. Etsi iloista seuraa ja nauti.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Utelias luonteenpiirteesi tulee nyt hyvin esille. Elämässä on tällä hetkellä paljon nähtävää ja koettavaa. Älä tunne syyllisyyttä, jos haluat nauttia kaikesta tästä itseksesi. Saat voimaa sisimpääsi, kun ajatuksesi ja tunteesi pääsevät vaeltamaan vapaasti.

Jousimies 22.11.–20.12.

Haluaisit uskoa, mitä toiset kertovat sinulle, mutta luonteesi mukaisesti tahdot tarkistaa faktat. Tämä ei ole mitenkään epälojaalia. Yritä olla hermostumatta kollegan pikkusieluisesta käytöksestä. Päivittäiset rutiinit auttavat sinua selviytymään arkipäivän kiireessä.

Kauris 21.12.–19.1.

Tietyt asiat hoituvat itsestään, jos annat niiden vain olla. Mieti siis tätä ennen kuin ryhdyt toimiin. Noudata omia rutiinejasi, sillä kaikenlaiset häiriöt haittaavat keskittymistäsi. Suunnittele viikonlopuksi toimintaa, josta nautit ja jossa pystyt rentoutumaan.

Vesimies 20.1.–18.2.

Luvassa on rentouttava jakso, jolloin saat vähän enemmän aikaa itsellesi. Nauti siitä täysin siemauksin ilman huonoa omaatuntoa. Ilon löytäminen elämään ei ole aina helppoa, mutta tämä on hyvä alku. Elä itseäsi, älä muita varten. Akkujen lataaminen on tärkeää.

Kalat 19.2.–19.3.

Anna mielikuvituksesi lentää vapaana, jotta luovuutesi pääsee esille. Tutki tulevaisuuden mahdollisuuksia ja nauti nykyhetken tarjoamista tilaisuuksista. Kokeile uusia asioita ja tapaa uusia ihmisiä. Älä anna henkilökohtaisten vaikeuksien pysäyttää sinua.

Oinas 20.3.–19.4.

Et halua velloa menneessä, ja katseesi onkin suuntautunut tiukasti tulevaan. Haluat pitää hauskaa ja tavata ihmisiä, mikä ruokkii ainaista uteliaisuuttasi. Kiinnitä kuitenkin huomiota raha-asioihin. Ilonpito voi häiriintyä, jos taloutesi ei ole kunnossa.

Härkä 20.4.–20.5.

Elämä näyttää nyt rullaavan hyvin sekä taloudellisesti että tunne-elämän puolella. Voit yrittää välittää hyvää energiaasi ystäville ja sukulaisille, jotka ovat jostain syystä kadottaneet unelmansa. Näin he voisivat keksiä uudenlaisen tavan lähestyä asioita.

X