Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 4.-10.6.

Teksti: Anna.fi Kuvat: MVphotos

Kaksoset 21.5.–20.6.

Onko joku avautunut sinulle ja kertonut mehevän juorun? Muista kuitenkin pitää salaisuudet. Nyt ei kannata menettää ystäviä, vaan päinvastoin hankkia niitä. Itse asiassa äskettäisten keskustelujen ansiosta tiedät, kuinka jatkat tästä eteenpäin.

Rapu 21.6.–22.7.

Kannustava keskustelu saa sinut muuttamaan mielipiteesi eräässä perimmäisessä uskomuksessa. Tulevaisuuteesi liittyy voimakastahtoinen henkilö, jolla on kuitenkin rauhoittava vaikutus. Luota vaistoihisi, mutta huolehdi samalla raha-asioistasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Ota selvää velvollisuuksistasi etenkin työelämässä, jotta et kasaa harteillesi ylimääräistä painoa. Halusi olla ohjaksissa saattaa aiheuttaa epäsopua. Viikonloppuna voit saada takaisin jotain jo menettämääsi. Silti voit tuntea itsesi levottomaksi.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Taloustilanteen kohennuttua jokapäiväinen elämäsi helpottuu. Jos olet ihastunut johonkuhun, kerro tunteistasi. Muista myös, että jos teet liian hätäisen päätöksen, voit pilata hyvän suhteen. Ehkä sinun kannattaa mennä virran mukana ja katsoa, miten tilanne kehittyy.

Vaaka 23.9.–22.10.

Rakkauselämä korostuu tällä melko rauhallisella viikolla. Älä ota kontollesi enempää tehtäviä kuin jaksat kantaa. Haluaisitko järjestää jonkinlaiset juhlat? Hillitse intoasi ja ota huomioon myös läheistesi terveys. Monet asiat voivat vielä odottaa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Nyt sinulla on aikaa tutkiskella asioita perin pohjin: Kenen kanssa asut? Kenen kanssa teet töitä? Kaipaatko muutosta? Käy ilmi, että joku tuntee sinut yhtä hyvin kuin sinä itse. Tiedät vastauksen olennaiseen kysymykseen. Aiotko kertoa sen?

Jousimies 22.11.–20.12.

Kierrätkö ympyrää? Eräs suhde näyttää ilmaantuneen väärään aikaan. Ole päättäväinen, vaikka se tuntuisi epämukavalta. Laita asiat tärkeysjärjestykseen. Tarvitsemme kaikki jonkinlaisen suunnitelman, johon tukeutua. Teet kuitenkin parhaasi.

Kauris 21.12.–19.1.

Nyt ei ole aina helppo pysyä kärryillä siitä, mitä ympärillä tapahtuu. Se on karu totuus, ei epäonnistuminen. Älä ole liian tiukka itsellesi vaan mieti, mitä voisit tehdä helpottaaksesi työtaakkaasi. Ota saamasi kohteliaisuus hymyillen vastaan, olet ansainnut sen!

Vesimies 20.1.–18.2.

Haali itsellesi vain sen verran tehtäviä kuin jaksat hoitaa. Pystyt käsittelemään kotona syntyneen ongelman paremmin, jos olet ystävällinen ja yrität tosissaan ymmärtää toisia. Kaikki tilanteet eivät ole aina niin yksinkertaisia.

Kalat 19.2.–19.3.

Jotkut voivat odottaa sinulta liikoja, jos he eivät ymmärrä, kuinka paljon sinulla on asioita hoidettavanasi. Ehkä voisit kertoa, että sinun täytyy laittaa asiat tärkeysjärjestykseen. Näinä aikoina monet ymmärtävät toisten tarpeita aiempaa paremmin.

Oinas 20.3.–19.4.

Alkukesä näyttää tulleen huomaamattasi, mikä on epätavallista. Nautit kaikesta näyttävästä, joten pettymys on väistämätön. Pidät itseäsi vahvana, mutta sinäkin olet vain ihminen. Älä epäröi pyytää apua. Se voi helpottaa stressiä ja ohjata oikeaan suuntaan.

Härkä 20.4.–20.5.

Vaikka tunteet voivat heilahdella ylös ja alas, koeta pysyä vahvana. Työelämässä saatat olla vastuussa monista asioista, vaikka paljon mitään ei tapahtuisikaan. Voi olla väsyttävää näyttää, että menisi eteenpäin, vaikka itse asiassa polkee paikoillaan.

X