Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi ajalle 6.-12.3.

Teksti:
Anna.fi

Selvitä, mitä tähdet ennustavat viikostasi! 

Kalat 19.2.–19.3.

Tunnet olosi jotenkin haavoittuvaiseksi tällä jaksolla. Herätä työhön liittyvä suunnitelma henkiin ja käy käsiksi käytännön asioihin. Kun rakkauteen tulee ryppy, voi olla houkuttelevaa ottaa askel taaksepäin. Puhdista kuitenkin ilmaa puhumalla ja selvittämällä asiat.

Oinas 20.3.–19.4.

Ilmassa on jo aavistus kevään tuntua, ja tämä saa sinut kaipaamaan joitakin muutoksia. Pikkuparannukset toimivat tässä vaiheessa parhaiten. Myös talousasiat tarvitsevat jatkuvaa huomiota. Osittainen perääntyminen suhteessa on perusteltua, jos sinua vähänkään epäilyttää.

Härkä 20.4.–20.5.

Jos olet sinkku, niin kannattaa olla valppaana. Erityisen karismaattinen henkilö on lähettyvillä. Yritä välttää rakkauden ja raha-asioiden sekoittamista keskenään. Jos lainaat ystävälle rahaa, voit varautua pitkään maksuaikaan. Erilaiset houkutukset saattavat kiusata sinua.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Nautit suuresti, kun pääset parrasvaloihin. Ystävien voi olla vaikea päättää, milloin olet tosissasi ja milloin yrität vedättää heitä. Tämä voi viivästyttää heidän reaktiotaan esittämääsi kysymykseen. Eri ihmisiä pitää lähestyä eri tavoin, joten hienosäädä viehätysvoimaasi.

Rapu 21.6.–22.7.

Haluatko tehdä vaikutuksen? Ota siis selvää faktoista, ennen kuin sanot muille, mitä pitää tehdä. Tietty päätös odottaa pikaista ratkaisua. Tukeudu tosiasioihin fiktion sijaan. Talousasiat eivät välttämättä liity kuvioon, mutta siitä huolimatta ne pitää ottaa huomioon.

Leijona 23.7.–22.8.

Kaipaat haasteita. Avoin mieli auttaa kohtaamaan tulevaa, ja sinulla on vain voitettavaa. Kiinnitä huomiota raha-asioihin, niin vältyt sekaannuksilta. Saatat toivoa olevasi enemmän jonkun julkisuuden henkilön kaltainen. Heidän elämänsä ei välttämättä ole sellaista, mitä luulet.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Ajatuksesi kohdistuvat tällä jaksolla pääosin rakkauselämään ja kumppaniin. Vanhan rakkauden lämmittely voi näyttää lupaavalta, mutta varmista, että todella haluat sitä. Vahvat suhteet tulevat entistä vahvemmiksi. Saatat tehdä jännittäviä suunnitelmia kodin tai loman suhteen.

Vaaka 23.9.–22.10.

Voisiko joku olla salaisuuksiesi jäljillä? Jos haluat pitää jotain salassa, niin katso tarkkaan, keneen voit luottaa. Viikko ei ole erityisen helppo, etenkin jos sinun pitää tehdä päätöksiä. Ollessasi herkällä tuulella kumppanin pyynnöt saattavat tuntua vaatimuksilta.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Tunnetko itsesi mahtavaksi ja tärkeäksi? Siihen sinulla on nyt täysi syy. Näytä toisille taitosi. Koeta saada raha-asiat tasapainoon. Vaikka houkutuksia on joka puolella, pidä jalat maassa. Yritä rajata mahdolliset hulluttelut ainoastaan ystävien ja perheen piiriin.

Jousimies 22.11.–20.12.

Uudet aluevaltaukset näyttävät täyttävän nyt mielesi. Yhdistä energiasi ja inspiraatiosi taitoihisi ja päättäväisyyteesi. Helpommin sanottu kuin tehty, mutta laita asiat tärkeysjärjestykseen. Tiedät itse parhaiten, mikä tekee sinut onnelliseksi ja mistä saat tyydytyksen.

Kauris 21.12 –19.1.

Stressaantunut olosi voi johtua liiasta työnteosta. Pyydä toisilta apua ja delegoi silloin kun pystyt. Kukaan ei odota sinun olevan yli-ihminen! Jos haluat kollegoiden huomiota, niin näytä heille, mitä olet tehnyt aiemmin. Etene sen jälkeen tulevaisuuden toiveisiisi.

Vesimies 20.1.–18.2.

Tunnet tarvetta tehdä muutoksia. Älä yritä vastustella, vaan jätä vanhat rutiinisi. Älä pelkästään mieti asioiden muuttamista, vaan aloita niiden muuttaminen nyt heti. Yritä välttää tuhlailua. Muistuta itseäsi siitä, mitä halusit puoli vuotta sitten. Oletko jäljillä?

Teksti: Cassandra Nye

Lue myös: 

Kuukausihoroskooppi 3/2015

Viikkohoroskooppi viikolle 10/2015

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

X