Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 14/2010

Teksti:
Anna.fi
Viikkohoroskooppi

Maanantai 5.4.2010

Venuksen ja Pluton kolmio aloittaa tämän tavallista sopuisamman viikon, kuten pyhäpäivään hyvin sopii. Nyt siis voimme jatkaa pikku trullien ja noitien kiikuttamien värikkäiden pajunoksien ihailua kaikessa rauhassa, määmmin mättämistä hetkeksikään unohtamatta.

Tiistai 6.4.2010

Merkuriuksen ja Marsin neliö saattaa aiheuttaa tavallista herkemmin pientä suukopua arjen jälleen alkaessa, mutta muuten on edelleen aika rauhallista.

Keskiviikko 7.4.2010

Merkuriuksen ja Pluton kolmio tekee tästä päivästä ja koko loppuviikosta todella tehokkaan jakson kaikelle tiedonvälittämiselle, puhumiselle ja kirjoittamiselle. Korkeampi tietoisuus välittyy kaikkeen aitoon ja sydämestä tapahtuvaan toimintaan. Jos olet laatimassa hakemusta tai sopimusta, niin nyt se kannattaa tehdä.

Torstai 1.4.2010

Mikään oman tunnelman vastainen tekeminen ei tänään ota onnistuakseen, mutta silloin kun on into päällä, onnistuu kaikki.

Viikonloppu

Viikonloppuna ei ole päällä mitään vaikuttavaa kuviota, joten nauttikaamme Merkuriuksen ja Pluton tuottamasta sujuvuudesta sen viimeiset henkäykset. Muuten voimme ottaa ihan rennosti ja kerätä voimia tulevan kesän koitoksiin.

Astro.fi

X